Rutiner hit och dit

Gääsp, säger jag bara! Inte många timmars sömn i natt. Kunde bannemej aldrig somna. Låg och vred och vände på mig i en evighet. Men ändå var det upp och hoppa kvart i sju för att åka och jobba. Ställde mig och gjorde ett par "lyx-mackor" för att ta med mig också. Äter nämligen frukost på jobbet och jag vågar aldrig chansa på att det ska finnas något som jag kan äta där. Bättre att fåna sig lite och köra på säkra saker än att skippa frukosten känner jag.

Sjukt härlig vårdag har det vart iallafall! Rastvaktade lite och satt i solen och gottade mig ett tag. Nu har jag precis ätit mat med mamma. Lövbiff, bakad potatis, god sås + sallad. Det satt som en smäck!
Vill föresten ta upp en sak. Detta med mattider och rutiner. Jag är en rutinmänniska så det skriker om det. Äter alltid på samma tider (nåja, om jag fick önska skulle det alltid bli samma tider), äter alltid samma saker, på samma sätt, och skulle det hända att detta rubbas så får jag lite panik. Faktiskt.
Det jobbigaste är när det inte blir på mina tider och detta är något som min fina familj ofta får stå ut med. De gör allt för att jag ska kunna äta på mina tider och skyndar sig alltid hem från jobbet för att kunna laga mat/äta med mig. Gullefamiljen!
Vad spelar det egentligen för roll om jag äter middagen en timma senare? Det är ju faktiskt bara att flytta kvällsmålet en timma. Det börjar bli aningen lättare att rubba på mina tider, men inte alltid. Så, hur har ni haft det ? Har ni tyckt att det har vart jobbigt att gå utanför detta "tidsschema"?
Nu ska jag ta mig ett varmt bad och sedan lär jag hamna i soffan för resten av kvällen. Hörs senare. PUSS


Kommentarer
Anonym

Sv: Nej bara naveln! Nej fy ska det regna.. Sådär är det alltid, en fin dag är det enda man får. Men snart är det vår! Kram <3

2012-02-21 @ 17:59:16
URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0