Sårande ord

Måste bara säga en grej som hände mig förra veckan. Jag var och handlade i mataffären och strosade omkring bland hyllorna när det plötsligt kommer fram en kärring(jävel) till mig. Hon stod några sekunder och tittade på mig innan hon utbrast: "Ingen lust att äta längre?" Tankarna började snurra i huvudet på mig och jag försökte förstå vad hon menade.

"Va?, Jo..? vadådå?", svarade jag lite frågande.
"Jag ser sånt direkt. Det finns sådana som inte är deprimerade, precis som du, men som ändå har anorexia och det är så jävla störande"
Vänta nu här..vad FAN är det hon står och säger tänkte jag! Fick inte in det i huvudet. Blev så sjukt chockad.
"Vad är det för påhopp?", svarade jag (jävligt snorkigt)
"Ja, så är det..det är så jävla störande med sådana personer", säger hon då och går där ifrån.
Nu tänker ni säkert att detta är ett påhitt från min sida. Men nej, jag hittar inte på. Men jag blev så sjukt förbannad på henne. För sådär går man inte fram och säger till en främling i en mataffär. Man gör bara inte så. Så vad gör man? Jo, man går fram till henne igen och säger åt henne att man inte kan bete sig så. Och det var precis vad jag gjorde!
Väl hemma så berättade jag för pappa och då fattade jag vad hon hade sagt och då kom tårarna. Kan tillägga att jag hade på mig min snowboard-jacka samt stora pösbyxor när jag pratade med henne. Och för att vända detta till nåt "positivt" så fick det mig på nåt sätt att inse hur andra faktiskt ser på mig och min kropp, bara det att ingen vågar säga det.. förutom den satkärringen då. Jag lyckas tydligen inte dölja mig, hur många lager jag än tar på mig.
Men men.. det rann av mig ganska fort. Var bara tvungen att dela med mig av denna lilla händelse. Ord kan faktiskt såra mer än vad man tror.
Har fixat ny header till bloggen också. (Älskade photoshop). Hoppas att ni ser den som den ska se ut. Puss


Kommentarer
Anonym

vissa människor är så jävla dumma i huvudet, man förstår inte hur korkade människor kan vara ibland.. Sorgligt! <3

2012-02-21 @ 19:59:02
URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Anonym

Eller hur! Får du någon hjälp för din ätstörning ? Hur gammal är du? <3

2012-02-21 @ 21:00:50
URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Anonym

Sv: okej då förstår jag hur de ligger till. Då får vi hoppas du fixar de själv och att du vågar be om hjälp ifall de inte går framåt. Pepp pepp pepp! Och vi finns ju här, vi pepp bloggar. :-) kram <3

2012-02-21 @ 21:30:34
URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0