10 Juli

Fick en lång natts sömn idag. Behövligt, javisst! Dock är vädret helkasst idag. Men det gör inte så mycket. Ska nämligen roa mig med shopping, klippning och jobb idag. Så det får regna hur mycket det bara vill ;) Har inte klippt mig sedan i Oktober förra året. Nästan pinsamt längesedan. Haha. Så nu kände jag att det var dags. 
Under veckan i Kroatien så tappade jag dock en mängd hår som jag inte trodde var möjligt. Tusar efter tussar föll av. Hoppas att anledningen var saltvatten och sol – och inget annat. För tappar man hår så gör man väl inte det nu – nu när jag ändå har kommit så pass långt med allt och fått igång kroppen? Nåväl, min moroccan olja får bli min bästa vän ett tag framöver. 
 
En varm kväll i Kroatien
 
Lite senare ikväll ska ni få en bildbomb från resan. Men nu blir det frukost med ett kilo färska jordgubbar. PUSS
 
 


Kommentarer
Jen

Jag har hört att kroppen liksom håret är långsamt och så man levde för ca ett halvår sen påverkar hur håret är nu men jag vet inte on det stämmer däremot att kroppen är långsam och det du gör idag kanske inte ger effekt direkt men kommer bidra i längden :) så eftersom du kommit på en bra kula nu så kommer det ge resultat i positiv benämning framöver :)

2012-07-10 @ 14:05:11
URL: http://thejenna.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0