30 Juli

Efter det att vi var klara med städningen på jobbet igår så hade klockan börjat närma sig ett. Jag tog ett snabbt beslut, packade med mig lite färdkost från kiosken, satte mig i bilen och styrde ut mot Tjörn. Det är något visst med att köra bil på natten. Speciellt när det regnar! Och så är det ju något visst med att vakna upp här ute på Tjörn också – och äta en god sommarfrukost! Dock insåg jag att jag var här lite för snabbt. Haha. 
 
Dagens sommarfrukost i min nya frukostskål
 
Jaha, idag då hörni?! Det blir premiärnatt i nya segelbåten för hela familjen. Ska ligga med båten vid Marstrand och i morgon åker jag direkt därifrån hem till jobbet. För ja, jag jobbar redan i morgon igen. Men en liten ledig dag fick jag i allafall och det var nödvändigt efter helgen. :) 
Nu ska jag äta upp frullen och känner jag mig rätt så kommer jag inta matkåma-läge och somna om i soffan igen. Har inte riktigt återhämtat mig än. Kroppen har tagit lite stryk och har börjat säga igrån, tyvärr.
 
Ha en fin måndag (eller vad det nu är) ;) PUSS
 


Kommentarer
elin

sv: Precis, det är i alla fall värt ett försök och om det inte känns bra så går det ju faktiskt att avsluta. För något år sedan vägrade jag hjälp för att jag tyckte att de flesta inom vården var idioter och att jag klarade det mycket bättre själv. Jag mådde okej ett par månader, jobbade på och gick i skolan tills jag krachade totalt för att jag hade skjutit undan allt jobbigt i flera månader och trott att allting skulle lösa sig. Det ramlade över mig och jag hade ingen aning vad jag skulle göra och tillslut blev jag mer eller mindre tvingad hjälp av skola och familj. Det är fortfarande svårt, men att ta tag i saker som man aldrig hade gjort utan hjälp har verkligen gett mig en knuff i rätt riktning :)

2012-07-30 @ 11:35:08
URL: http://morningsun.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0