Båtdygn

Tajmade verkligen in en toppendag att vara ledig på. Har haft ett riktigt härligt dygn men nu är det back to reality. Hoppas på att få lite mer härliga sommardagar när jag är ledig nästa vecka, för när jag jobbar så är jag bara glad om det regnar ;) Hähä. 
Nu ska jag visa er i bildfrom hur man på bästa sätt spenderar en sommardag ute på Bäst-kusten. (Båtar, picknicklunch, räkfrossa, solnedgång + fint sällskap)
 
 
Finväskorna åkte med fullpackade med myskläder, badkläder (som inte kom till användning) och bra läsning. Brukar faktiskt inte vara någon badkruka, men när termometern visar på sisådär 18 grader så fegar till och med jag ur. ;) För ett par somrar sedan så låg jag i vattnet i åtta timmar – i sträck. Harregud. Det var på den tiden det, nu börjar jag bli för gammal och gaggig för sådant där ;)
 
 
Väl framme på en väl utvald ö i närheten av Marstrand så satte vi oss och spanade in en seglingstävling i väntan på de andra båtarna som skulle komma och möta upp oss.Vi hade världens finaste utsikt och kom även fram till att vi befann oss närmare Danmark än Alingsås. Lite knäppt! 
 
Vårt mysiga lunchställe
 
God picknick-lunch på klipporna
 
Det blev en god liten plocklunch i solen. Grillad kyckling, kamben, vattenmelon (en massa), potatissallad och allt som hör en picknick-lunch till. Hade glömt hur gott det var med färdiggrillad kyckling. Det borde man köpa hem oftare! Man känner sig som en riktig viking när man sitter med och gnager av kyckling direkt från benen. Haha. 
 
Jag och finaste syster

Perfekt utsikt

Ja, den här utsikten hade vi när kvällen led mot sitt slut. Har nästan aldrig sett en sådan fin solnedgång. Här satt vi och hade det mysigt, åt räkor, stenugnsbakat bröd och njöt – till tusen. 
När det sedan blev lite för kallt för att sitta ute så kröp vi ner i ruffen för att gungas till sömns. Sover aldrig så bra som när jag sover i en båt. :)
 
Nu är jag tillbaka i huset igen. En snabb lunch ska intas och sedan åker jag tillbaka till Alingsås för att jobba en massa. Känns lagom kul att åka ifrån denna sommarvärmen för att jobba. Suck. Men vad gör man inte! Har fått samla på sommarminnen nu i allafall.
 
Hopaps ni får en bra dag. Puss och Kram!
 


Kommentarer
Ida

Tänk så vackert sverige kan va ändå!
Ser helt underbart ut!
Hoppas du kunnat samla på dig massa energi för ett par dagars jobb!
Du är bra!

2012-07-27 @ 07:01:07
URL: http://Skeptisk.blogg.se
elin

sv:tack så mycket! :)

2012-07-28 @ 10:47:35
URL: http://sssmiley.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0