Båttur

Ligger i soffan och har intagit matkåme-positionen. Dvs med datorn på magen, en bra film och katten i knät. Haha. Här mellanlandar jag en stund innan vi beger oss för att hämta den nya båten. Ska bli så kul att se den! Och minst lika kul ska det bli kul att få inreda den. Helst av allt hade jag velat ha ett rosa tema – men jag blev nedröstad, rätt rejält. ;) (Fattar inte varför?! Haha) Istället blir det den klassiska båtinredningen med vitt och blått. Fint det med och passar kanske bättre i en båt jämfört med rosa. ;)
 
Lax och färskpotatis

Jag stod för dagens middag idag, så valet var enkelt. Snabbt och gott :) Ett tips är att lägga på massa färsk basilka på fisken innan den åker in i ugnen. Både såsen och fisken tar smak av det. Super! Vi har även packat med några kilo(!!) räkor som ska ätas ikväll. Omega3-chock. 
Natten spenderas som sagt i Marstrand och i morgon bitti beger jag mig mot Alingsås igen för att jobba. Så tills dess – haaare gott! PUSS


Kommentarer
Saga

Kan du inte skriva eller lägga upp bilder på vad du äter en vanlig dag? :) kramar

2012-07-30 @ 17:38:40
URL: http://wanttobehappy.blogg.se/
Ella

Du kan inte förvänta dig en viktuppgången och att bli bättre om du äter en liten bit lax, en halv potatis och ingen sås till middag! Och ja, du kanske tar mer men du kommer aldrig upp i en hel portion oavsett. En hel portion skulle innebära 2,5 potatisar en stor klick sås till + helst ett glas dryck (t.ex. Mjölk)

Svar: Varför skulle jag inte kunna komma upp i en hel portion oavsett ? :)
Cecilia

2012-07-30 @ 20:34:51
Johanna

Sv: tack!!

Åå det där såg inte helt fel ut, gud så gott. <3

2012-07-31 @ 09:06:30
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Ella

Jag vet inte hur du gör, men dom flesta människorna tar en "stor" portion till att börja med och sen "lite" mer. Men om du menar att du lägger på 2,5 potatisar på andra omgången så har du väl rätt :)

Svar: Precis ;)
Cecilia

2012-07-31 @ 12:59:46
Anonym

av ren nyfikenhet vill jag fråga varför du inte tar en hel portion direkt?
Inge påhopp, bara.. undring. Om du ändå tar en hel portion sammanlagt.

Tycker du kämpar på väldigt bra! Kram

Svar: Jag har alltid gjort så! :) Tycker att det är godare att sitta och "småäta" lite istället för att lassa upp allt på tallriken direkt :)
Cecilia

2012-07-31 @ 14:26:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0