Dagens mående – Zombie

Ja hörni, klockan passerar snart ett och jag säger godmorgon. Men med tanke på gårdagens mående och sena somnande så var det faktiskt okej att jag sov lite för länge och äter frukost lite väl sent. Från klockan åtta igårkväll tills det att jag la mig, kring halv fem i morses så hade jag en magknip från helvetet. I åtta och en halv timma alltså. Jag trodde jag skulle avlida och jag har ingen aning om varför jag hade det. Det sög, rent ut sagt! Tror egentligen bara att jag var extremt trött. För jag hade ätit bra, druckit bra osv..
Det är skönt att de extremt sena kvällarna är förbi nu faktiskt. Ska stänga även ikväll, men då i vanlig tid. 
 
Okej, riktigt såhär pigg är jag väl kanske inte riktigt.
 
Brödet var slut här hemma och jag orkade inte åka och handla. Så nu har jag precis bakat ihop ett gäng frukostmackor som jag sitter och äter. (Hur orkar jag?) Mattiderna blir aningen tokiga idag med tanke på att jag gick upp så sent. (Väldigt tokiga faktiskt) Men just idag så fick sömnen gå före allt annat, faktiskt. En ynka liten dag med knepiga tider ska man nog kunna överleva trots allt :)
 
Dagens planer är noll och det är så förbannat skönt. Ska inte resa mig från soffan förens ikväll. Och i morgon är jag ledig. Wiie. Ska möta upp familjen för en premiärnatt i nya båten på Marstrand i morgon. 
Nu blir det till att äta upp frullen och sedan sätta på en bra film på. Hörs sen. PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0