Marstrand

Alla pratar om hur man ska våga variera sig när det gäller olika maträtter. Men ikväll på restaurangen varierade jag mig av helt fel anledning. Jag fegade ur. Under alla mina år har jag alltid, och då menar jag alltid beställt samma maträtt på den restaurangen vi åt på idag. Men vad hände ikväll? Maträtten jag så många gånger förut har ätit (och njutit av) skrämde mig en aning och jag valde helt enkelt att välja det som lockade mig näst mest på menyn istället. Visst, jag känner mig aningen besviken på mig själv då jag valde en rätt som kändes säkrare. Men trots det så ångrar jag  faktiskt inte valet av mat. Det jag beställde var precis lika gott som det jag brukar äta – om inte godare. 
 
Helstekt spätta med persiljestekta champinjoner, citronette och färskpotatis
 
Mina fina syskon och jag
 

Nu blir det film med familjen och sedan blir det till att gosa ner sig i sängen. Och jag kan ju faktiskt lägga mig liiiite stolt ikväll i allafall. Jag valde ju faktiskt att variera mig – något som jag brukar vara helkass på! Så även om det var av fel anledning så kan jag väl få en liten klapp på axeln i allafall. (Man får ju faktiskt försöka se det positiva i det hela) ;)
 
Puss & Kram


Kommentarer
L

du och dina syskon är lika! :)
du är jättesöt och gud vad maten såg god ut, det var verkligen i min smak ;)

2012-07-10 @ 08:38:47
URL: http://bestigaberg.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0