På svensk mark

Hej alla fina!
Tanken var egentligen att ni skulle se livstecken från mig redan igår kväll. Men hemfärden blev inte riktigt som vi hade väntat oss. Både på gott och ont. Men nu – trettiosex jäkla timmar efter det att vi startade hemfärden så är vi på svensk mark igen. 
Missade nämligen planet i Frankfurt igår kväll och fick övernatta där i natt. Hade gärna åkt raka vägen hem, men ni vet nog alla vad en hotellvistelse innebär?! Nämligen hotellfrukost. Så jag klagade inte ;) Har hunnit med att vara på en väldans massa olika ställen det senaste dygnet. Kroatien, lite olika ställen i Tysklnand, Alingsås och nu slutigen sitter jag här på Tjörn – dödstrött. 
 
Vi har haft en helt, helt underbar vecka. Tror bilderna får tala för sig själva, kan nämligen inte beskriva hur mycket jag har gått runt och njutit. Vi har seglat, badat, badat lite till (38 grader i skuggan), ätit förbannat god mat, ätit ännu mer förbannat god mat, solat, dykt, badat med bläckfiskar och sällskapet har även vart det finaste tänkbara! Jag har verkligen ingenting att klaga på. Allt har vart kanoners. Och vet ni? Jobbtankar kring maten har knappt existerat. Men det ska jag babbla på om lite senare. 
 
Här har jag njutit hela dagarna!
Strålande sol och fina solnedgångar varje dag
 
Ni ska få mängder med uppdatering om resan i morgon. Men nu behöver väskorna packas upp och min kropp några timmars sömn. I morgon väntas även restaurangbesök på min absoluta favoritrestaurang samt jordgubbsplockning till världens godaste jordgubbstårta. (Födelsedagsfirande). 
 
Hoppas att ni har haft en fin vecka här hemma!! :) PUSS & KRAM


Kommentarer
Jen

Härligt sötnos! Fika i veckan? :)

2012-07-09 @ 15:40:32
URL: http://thejenna.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0