Qourngryta

Satt länge och funderade på vad som skulle få bli dagens middag. Beslutsångest – big time! Åkte till affären för att inhandla något gott. Men jag gick bara runt bland alla hyllorna och kunde inte bestämma mig. Något i en hel jäkla mataffär borde jag väl ändå kunna hitta tycker man. Ville heller inte köpa på mig för mycket mat då jag är själv hemma hela veckan, så det kändes bara onödigt. Så jag bestämde mig för att göra "man-tager-vad-man haver-middag" av vad som fanns i kyl och frys hemma istället. 
 
Qourngryta med krossade tomater

Det blev minst sagt en salig blandning i min såkallade wok/gryta. Jag har nästan aldrig ätit qourn tidigare och förstår heller inte varför vi hade ett helt packe i frysen då ingen i familjen någonsin äter sådant. Så jag kände att det var dags att använda lite. Och ja, jag måste säga att det blev helt okej! Föredrar dock mina biffar samt min älskade lax, men ibland måste man prova lite nytt. 
Hade även på hackade cashewnötter på toppen

Borde föresten sluta fotografera min mat. Det resulterar nämligen till att maten alltid hinner kallna innan jag är klar. Men det är smällar man får ta när man är "fotoman". ;) Nu ska jag ta mig en powernap innan jag beger mig mot jobbet. Kvällsmaten får sig tyvärr en liten smäll idag. Men får hoppas på att jag hinner ta mig en liten rast på jobbet så jag får i mig min lilla matsäck. Annars får det bli nattamat – som vanligt i och försig. 
 
Vad hade ni till lunch/middag idag? :) Och vill ni ha recept så får ni hojta. Puss


Kommentarer
tillfriheten

Hej! Ser supergott ut med sån gryta ju! Men har en liten sak jag undrar över... äter du aldrig kolhydrater som pasta och ris till dina måltider? Och om du inte gör det, kompenserar du det på något annat sätt för att ändå gå upp i vikt? Stora kramar till en underbar bloggare, älskar din blogg! <3

2012-07-11 @ 20:55:07
URL: http://tillfriheten.blogg.se
Hanna

Har du alltid ätit mycket frukt och bär? :D

Svar: Japp! I hela mitt liv faktiskt :) Alldeles för frukt slinker ner i min mage. haha.
Cecilia

2012-07-11 @ 22:50:01
URL: http://Hannilovve.blogg.se
Saga

Sv: Jaa men det är ju hur kul som helst att laga mat ju!! :) Men man får inte låta det ta upp hela dagarna och alla ens tankar... Så jag ska försöka coola ner mig lite, haha. Kramar <3

2012-07-11 @ 23:37:39
URL: http://www.wanttobehappy.blogg.se
anonym

Vill väldigt gärna ha recept! :-) sen undrar jag också som föregående det där med kolhydraterna,äter du bara det till frukost och hur går det ihop med viktuppgång? Stor kram

Svar: Då ska jag fixa det!Nej, har sagt det förut – men säger det igen. Jag äter kolhydrater vid alla måltider, varje dag. Till qourngrytan åt jag en macka istället för ris eller liknande. Var mer sugen på det helt enkelt :) Så nej, kolhydraterna skippar jag icke!! :)
Cecilia

2012-07-12 @ 23:57:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0