Stressdag

Vilken j*vla dag. Seriöst! Allt började i frid och fröjd. Gick upp, åt min goda frukost i lugnan ro och tog sedan bilen med mamma för att plocka årets sista jordgubbar. Vi kom dock inte speciellt långt med bilen förens jag får ett sms från en på jobbet som lyder "Vart är du?".
Faaaan tänkte jag. Skulle jag jobba idag?! Och ja, det skulle jag tydligen. Och där satt jag, i mjukiskläder påväg mot jordgubbslandet – på tjörn. Det hade tydligen skett lite ändringar i schemat som inte jag hade blivit meddelad om. Visst, man kanske ska kolla på schemat lite titt som tätt för att se om det har ändrats något. Så det var liiite mitt fel att det blev som det blev – men inte helt kan jag tycka. True? 
Men jag är som jag är och jag hatar när folk blir "besvikna" på mig och ännu mer hatar jag att komma försent. Så jag var inte sen med att vända bilen och styra direkt mot Alingsås. Med stresstårar (sjukt jävla många sådana) och  några mackor i beredskap så begav jag mig.  
Dock var jag inte ensam i bilen. Älskade, älskade mamma följde med. Hon ville väl inte riktigt att jag skulle behöva åka fram och tillbaka själv när jag var lite ledsen. Haha. Gullemamma! (Puss till dig)
 
Så dagen började på Tjörn, fortsatte i Alingsås med en jävligt hektisk jobbdag (Sjuuuukt mycket att göra) och avlutas återigen här, på Tjörn. Åker ju som sagt tillbaka till Alingsås i morgon för ännu mer jobb, men jag hann inte packa med alla saker förut, så det kändes lika bra att komma tillbaka hit :) 
 
Nu ska jag göra mig en fruktsallad med hallonkesella. Så gott, så gott! Dagens middag intogs direkt efter jobbet – på Donken, (den ni) men magen kurrar redan ändå. Kroppen slukar energi när man jobbar. Dock blev det ingen burgare. Inte idag i allafall. 
Hoppas ni har haft en lite lugnare dag än vad jag har haft. Haha. PUSS och KRAM
 
 


Kommentarer
Karolina

Visst är det gott med svamp, helt sjukt!! Och svampmacka, åå dör i munnen.
Ja det är konstigt det där med att man blir så intresserad av matlagning när man blir sjuk. Är inte heller i köket för att ha kontroll längre utan precis som du tycker jag bara att det är kul! Hur kan det då komma sig? Jaja det är ju kul iallafall så man ska väll inte grubbla för mycket över det.
KRAM

2012-07-18 @ 21:35:56
URL: http://akleian.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0