Sushi och kaffe

Måendet pendlar från skratt till gråt om vart annat. Men jag ser det som lite posetivt, faktiskt. Har nämligen gått i någon slags dvala ett tag då jag varken har mått bra eller dåligt. Allt har lixom vart blankt och jag har varken skrattat eller gråtit. Tomhet, skulle man kunna förklara det som.
Men nu har jag återigen börjat känna. Och även ifall det ibland är känslor iform av ensamhet så känner jag åtminstånde något. Jag tillåter mig själv att gråta ut, jag vågar erkänna när jag inte mår bra – och det känns skönt. Det är bara dumt att stänga ute folk och inte prata om saker. Allas mående är en berg-och-dalbana (dock är jag nog extrem..) och det går inte att vara på topp hela tiden. 
 
Jag idag
 
Dagen har iallafall vart fin. Blev en lurre på stan med en vän jag inte träffat på ett tag. Behöver nog inte ens nämna att det blev en lunch i form av sushi va? ;) Efter det blev det en sväng förbi favoritcafét för några koppar kaffe. Mys!
 
Nu ska jag baka bröd och sedan blir det jobb hela kvällen för min del. Och med detta måendet så hoppas jag på en lugn kväll. Misstänker att jag kan bli en surkärring mot kunderna om jag blir för stressad. Haha. Nåja..Ha en fin fredagskväll :) (Ni kanske får ett nytt deppinlägg i kväll igen. Så bered er ;) ) PUSS


Kommentarer
Ida

Att våga o att tillåta sig själv att verkligen känna och kunna visa känslorna är nog en väldigt viktig del av processen. Även om det många gånger är nästintill olidligt!

Hoppas jobbet går bra! Va rädd om dig!

2012-07-20 @ 17:42:55
URL: http://Skeptisk.blogg.se
Ida

Sv; jo då, ullared ör fint! Om man bortser från allt folk;) ja har oxå tänkt så, att åka dit senare måste va smartare. Men när man bor en bit bort så är de lite halvkul att chansa. Med fikapaus tar det ca 2,5-3 timmar att köra, råkar man då komma en dag då de faktiskt är massa folk så man får köa in, köa bland grejer o sånt inne o så ska man it o sen köra lika långt hem igen... Det blir en liten tripp. Men får väl ta in på motellet näst gång kanske ;) hihi

2012-07-21 @ 07:46:18
URL: http://Skeptisk.blogg.se
Linda

Hej,Jag känner igen det där att må dåligt o nästa bra som en bergochdalbana verkligen.Ledsen ena sekunden nästa e man glad.Men så kan det ju vara säger dom haha..Hoppas att du får en fin o bra dag.KRAM LINDA "Alingsås"

Svar: Hej, det är verkligen jobbigt att vara som en berg och dalbana. Man kan ju inte lita på sitt humör längre. Haha. Men idag mår jag bra – och det hoppas jag även att du gör :) Ha en bra dag du med! KRAM
Cecilia

2012-07-21 @ 08:55:42
ida

Men du jobbar o står i. Reser hit o dit o träffar vänner. Du gör ju saker. Sen tar du inga näringsdrycker som jag gör så jag kommer öka fortare i vikt än du... Om jag inte tar en promenix el cykeltur sitter jag hemma o glor vilket ja inte heller mår bra av. Önskar jag kunde gå för att det är skönt o inget måste. Kram

2012-07-21 @ 09:47:11
URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Linda

Jag ska kanske ut o plocka blåbär idag igen,igår plockade jag massor.Men det e gott o nyttigt.Jättekram på dig Linda

2012-07-21 @ 12:31:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0