This to that

Vad är: Trötthet, en öm och kall kropp, ångest och kraftlöshet
 
Mot: En stark, välmående kropp, sociala middagar, promenader längs vattnet med vänner, lördagsmys med något gott i soffan och till sist något jag verkligen saknar – att kunna klä sig i vad fan man vill!
 
Svaret är kort och gott, löjligt, jäkla enkelt – men ändå är man så otroligt korkad och väljer fel väg ibland. Man måste sluta lyssna på det onda till 100% och kväva det dåliga en gång för alla, annars kommer man nog aldrig komma hela vägen fram. Väljer man att lyssna på det friska till 90% så kommer man nog så småningom kunna leva ett hyfsat normalt liv. Men med de där 10%, sjuka procenten som blir kvar så kommer det vara lätt att trilla tillbaka igen, tror jag. Vissa dagar kanske man lyssnar på de friska till 80% istället och till det sjuka 20%, och sedan, helt plötsligt är man snart där igen. På den plats där man lyssnar på det sjuka alldeles för mycket igen.
 
Så för att vara på den säkra sidan och för att kunna ha lite marginal så är det bäst att gå in och lyssna på den friska rösten till 110% istället för 100. Så trillar man ner de där 10 procenten så hamnar man inte under det osäkra i allafall. 
Så let´s do this en gång för alla. Nu ska vi gå in helhjärtat och ordnar upp det här. Inget halvdantande här inte. Dags för utmaningar och käftsmällar (inte till mig – jag ska bara klappa mig själv på axeln). 
 
Nu – Spaghetti och köttfärssås!


Kommentarer
Deds

Hah sammanträffande, jag fick också spaghetti och köttfärssås ;) <3

2012-07-17 @ 18:08:26
URL: http://deds.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0