15 Juni

Känslan "det räcker nu", återkommer till som tätt. "Det är ändå ingen som tvingar dig till att utöka, utmana eller äta alla dina måltider, så varför gör du det?".  Och ja, det är sant. Jag hade kunnat skippa måltiderna och lägga mig på rygg och ge upp. Men vad lönar det till? Det är ju friheten jag vill ha kvar. Och nu när det inte är någon som tvingar mig till att utöka, utmana eller ser till att jag äter alla mina måltider så är det extra viktigt att jag hela tiden påminner mig själv om varför jag gör detta. 
Lägger jag mig på rygg och ger upp så försvinner det som jag värderar mest. Friheten. Friheten att inte ha någon med piska som som säger åt mig att göra ditt och datt. Fast det är ju egentligen inte därför jag inte ger upp. Men det är det som peppar mig lite extra, faktiskt. 

Tänker inte lyssna på "nu-räcker-det-känslorna" förens jag är samma tjej som på bilden. Och det löftet ska jag hålla! Nu ska jag trotsa allt som har med dumma tankar och göra och gå och göra mig en ordentlig frukost. Det lutar åt att det blir samma som resterande dagar denna veckan. Fil/kvarg/keso med nötter och bär samt två mackor med leverpastej. Det är dagar som dessa man ska gå emot tankarna extra hårt, bara för att sätta dit dem en gång för alla. 

Ha en fin fredag kära ni.  




Kommentarer
Helene

Jag svarade på din kommentar^^ Fast vet inte om du ser det:P Blogg.se har ju ändrats en del.

2012-06-15 @ 13:22:26
URL: http://nystig.blogg.se
Ida

Det är när vi övervinner de dumma tankarna o inte låter dem styra oss som vi utvecklas och växer som människor! Att kunna vara "herre" över sin egen kropp o se till att orka/kunna leva som man vill, med den frihet som tillhör, det är en förutsättning man får försöka ge sig själv! Du är värd det bästa! Ge inte upp!

Drakar lyfter i motvind har jag hört:) kram

2012-06-15 @ 14:03:12
URL: http://Skeptisk.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0