25 Juni

Godmorgon Måndag! 
Då var vi framme vid sista jobbveckan innan det blir en veckas semester. Och förutom jobb i kiosken i veckan så är det en hel drööös med grejer som ska ordnas. Ska jobba massa med företaget, packa, handla grejer inför resan osv. Men denna veckan får vara hur stressig den vill, för sen ska jag fanimej njuta och ta det lugnt. Men först – en veckas slutspurt gällande både mat och jobb!
 
Nu sitter jag och äter en dundergod frulle och ska snart bege mig. Och som de rutinmänniska jag är så är det inte någon större skillnad på den här och de andra sjuttioåtta frukostarna jag har lagt ut. Haha. God är den i allafall :) 
 
Hemmagjord müsli är verkligen bäst 
 
Hoppas ni får en fin måndag. Puss & Kram
 


Kommentarer
k a r i n

Sv: Åh känner igen det där. Att man vill ha det godaste när man väl äter. Men.. jag tror att om du äter rätt mängd bulgur istället för massa grönsaker så kommer suget försvinna efter ett tag. Kroppen signalerar ju att det fattas något. Svårt att lyssna på den.. men den vill bara må bra :) Du vet ju som sagt att de krävs mkt mat för att öka i vikt. Att lägga på lite extra flingor eller en macka gör ingen skillnad. våga vännen!! Våga äta mer, och av allt. Ingen idé att dra ut på lidandet. <3

2012-06-25 @ 15:27:15
URL: http://raindance.blogg.se
Rebecca

härlig start på dagen :D

2012-06-26 @ 10:11:29
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se
Siri

Svar: Trodde inte att det var möjligt att vara snygg på fötterna när det regnar. Att det finns låga skor också, så himla bra!!

2012-06-26 @ 18:33:20
URL: http://sirilind.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0