26 Juni

Känns det inte alltid som jag sitter här och skriver när jag äter frukost? En dag susar förbi så grymt fort. Tiden kan svischa förbi i några dagar till, men sen vill jag att varje minut ska kännas som en vecka så jag hinner njuta till max. 
Det blev förövrig en ganska svettfri natt. Det tackar vi för. Har faktiskt inte tid att stå i tvättstugan och tvätta sängkläder idag ;) Just nu sitter jag i soffan och äter frulle. Det blev det vanliga, men med en "touch". Tänkte först ge mig på ugnsbakad gröt, men när jag väl står där och funderar på att förnya mig så ser jag bara hur mina vanliga mackor och filmjölk bara står och skriker på mig och ber om att få ätas upp. 
Dock provade jag på en liten annorlunda "röra" idag. Har läst mycket om choklad-röra. Och ja, jag vet att det kanske inte låter så gott till frukost. Och vet ni.. det var det inte heller! Haha. Dock var det rätt gott över lag, men nästa gång ska jag äta det till mellis eller till kvällsmaten istället. Hädan efter ska jag hålla mig till mina rosa hallonröror på morgonen :) 
 
 
Snart blir det jobb hela dagen och efter det ska jag åka och betala min resa med alla tjejerna. Tur att resan inte är förens om två månader, för i dagsläget tror jag inte att jag hade klarat av en sådan resa med oregelbundna tider och sena festnätter. Men som sagt – ett tag kvar :) 
 
Ha en finfin dag kära ni. 


Kommentarer
Hanna-chan

Hihi, jag är nog lite som du - jag snöar in mig på en sak och så kan jag äta det hur länge som helst och sen tröttnar jag bara tvärt på det! ;>

2012-06-26 @ 18:33:01
URL: http://klockanhalvtre.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0