27 Juni

– Lönen är på kontot
– Sommarrea i varenda affär
– Jag är ledig
Perfekt jävla dag för belöningsshopping (!!)
 
Det jag gör verkar faktiskt ge resultat. (Yeyyy) Känns faktiskt väldans bra :) Kände mig lite extra stark efter det där "lilla mötet" så jag passade på att variera min frukost en aning. (Jag skyndade mig att lägga fram frullen så jag inte skulle hinna ångra mig) haha. Nåja, det är väl inga markanta skillnader jämfört med den jag brukar äta. Men kände mig lite less på mitt vanliga bröd, så idag fick det bli lite annorlunda åtminstånde i form av riskaka och ett fin crisp istället. Gott? Javisst. Men mitt vanliga bröd var faktiskt godare. 
Finn crisp med leverpastej/smörgåsgurka, riskaka med keso/tomat/oregano
Kvarg/yoghurt med en jävla massa nötter, torkad frukt och flingor
 
Kände mig stark – enda tills frukosten var uppäten. Då satte pulsen igång igen. Så typiskt och jag undrar verkligen vad det beror på. Blir helt skakig i händerna och snurrig i bollen och det händer allt oftare nu för tiden. Nåväl, jag ska nog överleva, trots att det känns lite obehagligt sådär. 
 
Idag blir det som sagt belöningsshopping samt sushilunch med två fina vänner! Puss & Kram
 
 
 


Kommentarer
Greta

Om du vill få i dig mer energi, tror jag inte finncrisp och riskaka som är de typ mest kalorsnåla "bröden" är att rekomendera.. Finns massor av goda brödsorter, tro mig! och många är även osötade, jag brukar köpa frökrusar och gillar dom massor! :)
(sedan förstår jag för jag har också varit i en ätstörning och oj vad svårt det var att äta riktigt BRÖD i början. Jag hade ju levt på finncrisp, knäckisar och ibland någon rågform..) MEN nu ääälskar jag bröd :) Vill också tipsa om att baka filmjölksbröd! det var det första riktiga brödet som jag vågade äta. Kändes mycket bättre när jag hade gjort det själv och visste vad som fanns i :)

KÄMPA PÅ! Hejar på dig! :D

Svar: Jag vet.. men detta var första gången på väääldigt länge som jag åt det :) Frökusarna brukar jag också äta ibland, de är super :) Tack för tipset om filmjölsbrödet. Ska prova det! :))
Cecilia

2012-06-27 @ 12:03:34
Elin

Okej ska titta där :)

HUr e det idag?<3
KRAM

2012-06-27 @ 13:52:07
URL: http://motfriheten.webblogg.se
Anonym

Angående känslan och det som händer efter du ätit - så var det för mig också. Och många fler. Jag fick aldrig svar på varför kroppen reagerade så, men jag lovar att det går över när du kommit upp lite i vikt. (du borde ändå berätta för din läkare) Jag tror det var för att kroppen började förstå att den kommer fortsätta få mat, och då verkligen börjar använda den och bygga upp allt i kroppen.
Kämpa på!

Svar: Ja, jag tror att det är ett vanligt symptom! Och jag hade gärna pratat med min läkare om det – om jag bara hade gått hos någon ;) Men jag tror att det kommer bli bättre med tiden!! :)Ha en fin kväll.
Cecilia

2012-07-07 @ 14:27:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0