4 Juni

Måndag, torsdag, lördag? Vad är det för dag egentligen?! Haha. Blev inte många timmars sömn för mig den här natten heller, tyvärr. Var hemma vid ett, satte mig och åt min älskade nattamat (längtar efter att få komma hem och äta den under hela kvällen) haha, sen hamnar jag framför datorn och sedan är jag för pigg för att somna. Så John Blund kom inte och sövde mig förens vid tre-tiden i natt – men ändå envisas min kropp med att vakna vid halv tio. That´s life ;)
Dock är det nödvändigt att jag går upp vid den tiden och äter frukost. Annars hinner jag inte bli hungrig till lunchen. Och det är lite godare att äta när magen kurrar, faktiskt. Och när jag vet att det väntar en god frukost beståendes av nötter, crunch, frön, bär, yoghurt och mackor så klarar jag faktiskt av att pallra mig upp, trots att orken inte riktigt finns där. :)
Dagens to do:
– Laga lunch i form av grillskivor, ungsbakad färskpotatis, pepparsås och sallad
– Köpa studentpresenter
– Sova middag (Soo bad)
– Kvälljobb
Ha en fin dag kära ni 


Kommentarer
The Daily Meals

Sv: Nu har jag lagt upp receptet på kycklingen du frågade efter häromdagen! :)

2012-06-04 @ 16:31:48
URL: http://thedailymeals.blogspot.com/
Anonym

Om du strävar efter en viktuppgång, vilket du påstår även om det inte märks genom portionsstorlekar och dagsmängden mat, är det inte särskilt logiskt att vänta tills magen kurrar innan du äter... Man behöver inte vara en rymdforskare för att inse att du bör ha ätit långt innan du kommer till det stadiet.

2012-06-04 @ 23:13:36
Cecilia

Sv Anonym: Jag skriver inte ut varenda liten tugga jag stoppar i mig under ett dygn. Så du kan omöjligt veta om jag äter för lite eller inte. Sen så kan du inte påstå att mina portionsstorlekar är för små för den delen heller. Tar nämligen om mer mat, precis som en vanlig person:)



Och det sista du skrev stämmer inte heller. När kroppens förbränning har kommit igång ordentligt och är van att få mat vid samma tidpunkt varje dag så är det klart att man hinner bli hungrig!

2012-06-05 @ 01:15:21
URL: http://vagenupp.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0