Dagens mående: Energilös och rastlös

(Bra blandning på dagens mående va? Får inte riktigt ihop det)..
Sover, äter och jobbar. Ja, det är väl ungefär det mitt liv präglas av i dagsläget. Tur att jag tycker om att sova (på dagen), tur att mat är gott och tur är det att jag trivs på mitt jobb. Annars hade livet vart ännu mer kaos.
Snart pryds mina tallrikar av egenplockade bär istället!!

Nu sitter jag och äter lite mat. Svampmackor med färsk, stekt svamp, keso/kvarg+bär/flingor och fruktsallad. Whoa, det sitter fint. Sedan ska jag samla kraft i benen och bege mig mot jobbet. Har föresten blivit "dagsblind". Känns inte som det är lördag idag. Det hade lika gärna kunnat vara onsdag. Har inga helgfeelings över huvud taget. Det blir väl så när man jobbar på helgerna. Hade dock väldigt gärna spenderat denna lördagskvällen hemma i soffan, framför en bra film. Men det fåt bli nästa helg istället :)
Hur ska ni spendera er lördagskväll? Jobb för er med tro?


Kommentarer
Victoria

Gott det såg ut, men såklart är färska alltid godast! ;)

2012-06-02 @ 20:32:32
URL: http://frukostera.blogg.se/
Karin

Kämpa vidare! Våga utmana ännu mer, du fixar det :) För mig går det framåt.. små steg åt rätt håll :)

2012-06-02 @ 20:48:16
URL: http://raindance.blogg.se/
Ida

Energilös och rastlös är en kombo ja väldigt väl känner igen, tyvärr!! Om du lyckas räkna ut hur det kan gå ihop kan du väl dela med dig av informationen, för jag hittar noll logik i det!!

Jag tycker att du är så jäkla bra, kämpar på med tider och tid och mat o planering o allt vad det innebär, som du skrev i förra inlägget, det är medicinen nu, köra på hundra procent intensivt gör den värsta processen kortare, eller så! Du ger mig inspiration och ork och hopp, du visar att det går, fastän de är tungt som fasen stundtals. Din styrka "smittar" av sig på mig och jag försöker ta vara på det, du inspirerar mig till att göra positiva val. Ja, du ger så mkt! Och nu är de fasen dags för oss att få må bra-vad som än krävs, vi är sååååååå värda det!!



Idag har varit ok, har tagit stöd av boendestödet (o ja hatar att ta upp deras resurser, men försöker tänka att det är deras jobb, jag är till o med pApper beviljad det. Jag är värd det! försöker tänka så och handla tvärsemot känslan!), för att få i mig målen idag o hantera rastlösheten. Så dagen har varit helt okej, har köpt alldeles underbart god vattenmelon-tips tips tips, skitgoda nu!!! Och dessutom, min mor o hennes make kom förbi med en begagnad cykel till mig! Åh, ja fick den för 350 pix o det är inte illa. Så snor ngn den av mig, om ngn så mkt som petar på den så blir ja rasande! Men nu har ja cykel igen, underlättar en hel del :) så dagens guldkorn för denna tjejen är mumsig vattenmelon och en röd cykel :) har du några guldkorn från dagen?



Hela du är ett gulkorn i sig! Och de hoppas ja att du snart kan känna själv!! Stor större störst kram <3

2012-06-02 @ 21:43:32
URL: http://skeptisk.blogg.se/
camillaa

hoppasjobbet gick bra:) min kvällspenderades också med jobb och nu är jag så trött att ögonen går i kors:P



sov gott :D

2012-06-03 @ 00:00:15
URL: http://resanupp.devote.se
Sara

Jag spenderade min kväll med att sätta upp lampor och att jobba :) Hann med en paus för mästarnas mästare :)

Jag körde en vegetarisk pizza med mozarella :) Blev kanongod! Men det gav ångest efteråt :( Har aldrig gillat salami på pizza precis, räkor och musslor och mycket grönsaker är en hit

Hoppas du får en bra söndag!

2012-06-03 @ 11:14:31
URL: http://resanmotsundvikt.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0