Dags för jobb

Då var det dags att ställa upp på sin lediga dag – igen. Men det gör inget då jag ändå inte hade något speciellt planerat idag. Okej, det hade faktiskt vart rätt skönt med en kväll här hemma i soffan. Men ibland får man bita i det sura äpplet helt enkelt. Blir jobb mellan 17-01.00. Ett pass som gör att maten blir tokig. Dock var chefen var väldigt, väldigt noga med att kolla så att det var lugnt att jag jobbade. (Så att maten inte trasslar till sig). Hon är så go som ens tänker tanken på att fråga :) Men det känns faktiskt okej! Blir lite att ta med sig mackor, frukt (och lite torkad frukt som man ska gå och småäta på). Blir fint! :)
Hörs i morgon!


Kommentarer
Dedde



Med risk för lite stalker-varning.. (tittar in här varje dag) men måste bara framföra tydligare än tydligast hur otroligt stark, snygg och inspirerande du är !! :D

Fortsätt med att bara vara du <3

2012-06-12 @ 16:27:47
URL: http://deds.blogg.se/
Julia

Lycka till på jobbet! Vad arbetar du med? :)

2012-06-12 @ 19:21:27
Cecilia

Sv Julia: Tack :) Jag jobbar i ett gatukök :)

2012-06-13 @ 01:34:18
URL: http://vagenupp.blogg.se/
L

tycker du det är kul jobb du har? och skönt med en bra chef!



sv: ja absolut är det viktigast med tankarna, men det är ju viktigt att få kroppen i normal stånd med, men det är inte så lätt.

men hur gör du med att jobba på det på egen hand?



jag förstår hur du resonerar om vården om du har varit inne i den för själv tkr jag att vården är så dålig, då det mest fokuserar på maten och mindre på tankar, jag har haft så mkt dålig vård. nähstan skrämmande.



jag mår fint, kramar

2012-06-13 @ 08:06:13
URL: http://bestigaberg.blogg.se/
Saga

Jaa du har ju helt rätt! Jag tycker ju att jag är löjlig själv! Men det är väl bara att fortsätta pina sig, så blir jag väl van med det så småningom och kan njuta av det till sist! :)



Kramar!

2012-06-13 @ 11:52:16
URL: http://wanttobehappy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0