Dessa brallor, alltså

Jag är glad att jag är ensam hemma för tillfället. Anledning? Fick ett, två eller till och med kanske arton raseriutbrott när jag skulle packa ner kläder inför resan. Visst, jag blev väl inte direkt förvånad när jag insåg att mina kortbyxor jag använde förra sommaren satt som blöjor, men jag trodde ändå att jag skulle kunna använda dem. Men icke sa nicke. Blev många skratt åt mig själv när jag mötte min spegelbild. Hittade dock ett par anständiga byxor, men det var ett stort hål i dom. Fan. Men jag såg att det fanns ett par liknande par på Gina igår, så ska svänga förbi där och köpa ett par likadana. (Det är byxor med resår i midjan – bästa uppfinningen). Har även packat ner mina två favoritshorts som jag bokstavligt talat lever i varje sommar. Och ja, de passar lika bra vaaarje år. Det är nämligen mammas gravidbyxor hon hade när hon väntade lilla mig. Inte så värst vackra – men ack så sköna. 
 
 
Åter igen – det är sådana här tillfällen som får mig att öppna ögonen lite extra. (Blir till att beställa en extra stor sushi idag kanske). Hoho. Nu har jag iallafall dragit på mig mina nya, färgglada brallor (med resår) och ska bege mig ner mot stan! Ikväll vankas det även festligheter. Ska dock bara vara med på förfesten, mer än så orkar jag inte på en onsdag. 
 
Puss & kram


Kommentarer
isa

nej, huh. Nån måtta får det vara, utgång en onsdag? nä, man är väl ingen ungdom längre. haha ;) men var ska du åka? jag hänger inte med i svängarna! pusspuss

2012-06-27 @ 14:46:38
URL: http://cookiedough.spotlife.se
Hanna

Åh! Sushi låter som en bra plan! :D Så gott ju!

förlåt för alla mina frågor, men jag kan inte låta bli :P hehe är bara nyfiken av mig.
har du alltid räknat kalorier och satt upp i föväg hur mycket du får äta efter det? räknar du kalorier nu? eller äter du mer på känsla? :)

Hoppas din kväll blir bra! :) kram

Svar: Sushi Var en bra plan :D Haha, det är ingen fara. Det är bara att fråga på hur mycket du vill :) Jag räknade kalorier förut, men en dag fick det vara nog! Så nu räknar jag aldrig och äter mest på känsla :) Förbannat jäkla skönt att slippa det där räknandet. Det är ett av det bästa besluten jag har tagit – att ge mig tusan på att sluta räkna! Kram :)
Cecilia

2012-06-27 @ 16:44:58
isa

Ha en underbar resa! låter toppen :))

2012-06-27 @ 18:08:07
URL: http://cookiedough.spotlife.se
Hanna

Åh bästa! Jag förstår att det måste vara skönt att inte längre räkna allt man stoppar i sig även om det kanske sker lite per automatik ibland bara för att man är så medveten om vad allt innehåller.
Jag har en kompis som just har fått diagnosen anorexi, och hon berättade just att hon lever på 250-300 kcal om dagen...det är sjukt vad man kan göra mot sig själv! Det är ju i princip ingenting!! :O tycker verkligen att den här sjukdomen är så hemsk och jag hoppas så att du känner att det går framåt och att du blir friare! :) Hejja dig! jag tror på dig! :)
Kram!

2012-06-27 @ 18:18:30
jen

åh vad det är underbart attt se lite mer lyster på dig vackra :) fortsätt så!

2012-06-27 @ 21:25:48
URL: http://thejenna.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0