Ett litet farväl

Nu sitter jag äntligen här – tre rosa, färdigpackade väskor senare. "Snälla, ta en rullväska – jag vet vem som får bära väskan annars". Haha. Och det låg nog lite sanning i det där mamma sa, så jag lyssnade på henne och valde en väska med hjul istället. Det är nog inte så värst roande att bära på mina tunga väskor i fyrtio graders värme. Men skulle vi vara helt rättvisa så hade nog det enda rätta vart att det var jag som bar mammas väska istället. Den är nämligen fylld till 90% med min mat. Haha. 
 
Bilder från förra resan.
 

Räknar inte med att jag kommer ha något internet ute på öarna. Så det kommer eka tomt här på bloggen ett tag fram över. Men jag hoppas ni hittar tillbaka till mig om en vecka. Och till dess – ha det förjävla bra, det tänker nämligen jag ha!! Ska äta gott, bada, sola, njuta och umgås med finaste familjen. Den här resan ska bli minst lika bra som förra, det ska jag se till. PUSS & KRAM


Kommentarer
Josefine

Hoppas du får en underbar semester och lycka till! Jag vet att du klarar det. Ta hand om dig, kram!

2012-06-29 @ 21:14:53
URL: http://Http://josefinehs.devote.se
Saga

Åh ha det helt underbart nu, njut njut njuuut!!! :D kramar <3

2012-06-29 @ 21:33:43
URL: http://www.wanttobehappy.blogg.se
isa

men underbara bilder! Önskar dig en toppenresa, njut och ät gott. sola lite åt mig, mihi. pöss!

2012-06-30 @ 18:15:24
URL: http://cookiedough.spotlife.se
Johanna

Hoppas du får de super bra! Kram

2012-07-02 @ 21:59:14
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Anonym

Hej,
ibland kräver min kropp sååå mycket mat och som idag när jag åt lunch ute på en kinesisk resturang tog jag två gånger stora portioner och sedan åt jag middag som var minst lika stor för jag kände mig verkligen hungrig. kände du så ibland? att kroppen skriker efter mat? är man extra hungrig när man blrja äta mer igen eller? ska jag äta då eller stoppa tidigare? alltså för jag hetsäter inte utan jag äter tills jag bli mätt är det ett gott tecken?

alltså det k'nns som jag är värsta matvraken ibland och bara äter och känner mig hungrig och då blir jag rädd att börja äta för mycket och drar ner igen. men jag tänkte när du börja äta mer började din kropp kräva mer mat då?

tacksam för svar

2012-07-02 @ 22:02:53
Jasmine

Förlåt att det här blir lite av "reklam", men det är vekligen för en god sak! Jag har gjort en grupp på facebook där man kan stötta och få stöd av andra, i sin kamp mot ett friskare liv. Det är främst för personer som försöker bli friska från sin ätstörning, personer som har blivit friska, personer med någon i sin närhet med en äs. Det är bara att gå med i gruppen! http://www.facebook.com/groups/444774372223257/#!/groups/444774372223257/?bookmark_t=group Kram!

2012-07-08 @ 16:34:01
URL: http://livetijamsinesogon.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0