Festival

Härliga fredag. Perfekt dag att vara ledig på. Festival i staden, fint väder, god mat, lite födelsedagsfirande och allt avslutas med fotbollsmatch och räkmackor. Och de där depptankarna som överöste mig i morses försvann snabbare än de kom. (Precis som vanligt). Mina deppmoments återkommer fortfarande titt som tätt, men de blir bara kortare och kortare för varje gång. Allt som behövs är egentligen bara en titt i spegeln – följt av en titt på gamla foton och sedan är kämparglöden åter tillbaka. Bra strategi, inte sant? 

                                           Bild från min lilla fotorunda på sisådär någon timme

Har haft en rätt fullspäckad dag. Vilket var nödvändigt. (Annars hade nog inte tankarna försvunnit lika fort med tanke på att det är fint väder). Som jag tidigare nämnt så måste jag sysselsätta mig när det är fint väder, annars blir jag galen! Det är jäkla jobbigt att jag är sådan, men jag antar att det bara är till att acceptera läget. 

Förmiddagen spenderades i stan med lite vänner. Så här års är det festival i lilla Alingsås förstår ni. Riktigt mysigt faktiskt! Så vi åkte ner en sväng och vännerna åt den "årliga belgiska våfflan" medan jag satt breve och återigen fick mördarblickar från den där satkäringen som jag har berättat om tidigare. Att hon inte tröttnat? Blir så jävla less. Känns som hon förfäljer mig?! Haha. Min fina vän märkte av spänningarna och blickarna hon gav mig så vi reste oss traskade vidare helt enkelt. Hennes mamma har nog inte lärt henne att det är fult att stirra. Suck. 

Efter rundan på stan åkte jag hem och lagade mat till mig och min bror. Grillskivor med god sås, sallad och mathavre. Det tackade min mage mig hjärtligt för ska ni veta. Testa dom där förbannat goda grillskivorna som finns att köpa vettja :) 

Nu har jag precis kommit hem från en liten fotorunda + en tripp till posten. Min älskade, efterlängtade fotoväska kom nämligen idag. Knallrosa, rymlig och alldeles perfekt. Den ser mer ut som en vanlig väska än en fotoväska. Verkligen superfin! :) 

Nu ska jag sluta babbla. (Hade mycket skriveri i fingrarna denna kväll) hoho. Nu ska jag avnjuta ett gäng räkmackor med mamma och pappa och kolla på fotbollen. Ha en fin kväll kära ni. 


Kommentarer
Sara

vilka fantastiska foton!

2012-06-15 @ 21:15:53
URL: http://rymdpojkar.blogg.se
Sara

Sv: Jag har en Nikon D60 och en Olympus Pen e-pl1. Fotar du mycket?

2012-06-15 @ 21:19:05
URL: http://rymdpojkar.blogg.se
Sara

sv: ett eget fotoföretag, det låter spännande! inriktat på vad?
jag fotade mycket förut, vill gärna ta upp hobbyn igen. :)

2012-06-15 @ 23:32:12
URL: http://rymdpojkar.blogg.se
Hanna

Jag har en till fråga hehe. Vad kändes okej i matväg att äta när du "gick ner dig" senast? var det ingen som försökte stoppa din viktnedgång? eller dolde du det såpass bra.

2012-06-16 @ 00:14:59
Dedde

Du är så bra bättre bäst !! :D

2012-06-16 @ 09:41:34
URL: http://Deds.blogg.se
Cecilia

Sv Hanna: Allt gick så fort med viktnedgången att det knappt var någon som hann "reagera" förens jag själv bestämde mig för att vända på det, om du förstår :)

2012-06-17 @ 17:52:14
URL: http://vagenupp.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0