Fin söndag

Härliga, härliga söndag. (Sa jag verkligen det där?) Först en tripp till Göteborg där jag fann tre par skor till ett mycket acceptabelt pris. Hittade även en guldig, fin tröja som fick följa med hem. Skorna kommer jag förmodligen inte växa ur, hur många kilon jag än går upp. Och tröjan var i alla andra storlekar än S, så även den lär passa tills jag blir gammal och gaggig. Kanon! Var även ute efter ett par byxor som jag har spanat in. Men njaa.. de satt väl inte riktigt som de skulle vill jag meddela. Nåja, ni får se mina inhandlade saker lite senare :)
Efter Göttalaborg styrde vi mot öarna och det första vi gjorde när vi kom innanför dörren var att fylla magarna med maten nedan. Rester när de är som bäst helt enkelt! (Bara går och väntar på att det ska börja växa gälar på mig).
Söndagsmiddag
Tre timmars bilåkande resulterade till ett tre timmars långt snack med mamma. Åh vad det känns skönt att kunna vara så öppen med allt. Vi bollade idéer planerade utmaningar (första inträffar i morgon). Förra gången jag mådde dåligt så var jag som en stängd bok. Jag högg direkt när någon ville prata mat med mig. Var en riktig satkäring och var iprincip okontaktbar. Avskärmade mig med någon slags osynlig vägg så fort det var "matsnack". Men nu är jag med på tåget och är snarare mer som en öppen bok än tvärtom. Det är ofta jag som tar upp matsnacket nu för tiden. Allt blir så mycket lättare när man faktiskt vågar prata om det som tynger en.
Nu ska jag äta kvällsmat. Blir nog exakt samma som frullen. Det var ju så gott, så kan inte låta bli. Hoppas att eran söndag har vart fin. P&K


Kommentarer
Saga

Det ser gott ut, men vad är det för nåt ni åt? :D



Sv: Jaa lite söndagslyx ska man väl ha :D pocherat ägg är dessutom jättelätt att göra! kolla här om du vill testa: http://morningdiaries.blogg.se/2012/june/hur-man-gor-forlorat-agg-eller-pocherat-agg.html#comment



Och brödet vaaaar jättegott :D

2012-06-10 @ 21:21:52
URL: http://wanttobehappy.blogg.se/
Saga

Sv: Jamen såklart det är lax!! haha ;D ni har ju lyckats bra iaf om det ser gott ut utan att jag vet vad det är :D hihi

2012-06-10 @ 22:10:04
URL: http://wanttobehappy.blogg.se/
Karolina

Åå du äter alltid så god mat! Och så måste jag också säga att du skriver så otroligt bra och peppande. Blir alltid så glad av att kika in här. Du är en stor förebild tjejen.

Kram på dig

2012-06-10 @ 22:26:03
URL: http://akleian.blogg.se/
L

lycka till imorgon under utmatningen, kommer ju gå galant!

2012-06-11 @ 08:28:34
URL: http://bestigaberg.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0