För ett årsedan...

...satt jag och fixade håret vid den här tiden för att förbereda mig inför studentbalen. Nervös var jag också, det vill jag lova! Men fin, ja det kände jag mig – det vill jag också lova. Haha. Hade en fantastisk klänning som jag hade sytt upp. Den hänger fortfarande i mitt fönster och ger mig lite extra energi varje morgon när jag vaknar. Energi i form av härliga minnen från tiden då jag skrattade från hjärtat och mådde fina fisken.
Väldans blond var jag också

Det är bilder från "den tiden" som får mig lite extra pepp. Brukar sitta och kolla runt på gamla foton från förra sommaren och bara lääängta tillbaka till mig själv.
Nåja, jag har en kusin samt lite vänner som går balen idag. Så ska ner och kika såklart. Kameran åker med också! Hoppas de har lite mer tur med vädret än vad vi hade. Det öööste ner på oss. Så typiskt! Men vi hade det i allafall väldigt fint på studentdagen – och det var nästan det viktigaste.
Nu är frullen i magen och jag ska snart åka till farfar och laga mat. Har verkligen kommit in i en nöt/torkad frukt-period och äter det konstant. Idag åt jag keso/kvarg toppat med cashewnötter, mandlar, valnötter, solrosfrön och kokos. Sååå gott! Åt även hembakat bröd med massa frukt och nötter i. I´m going nuts!
Ha en fin söndag 


Kommentarer
Anonym

Hej! Ville bara kika in och kolla hur det är med dig och hur det går för dig? vi har ju inte pratat på ett tag. Kram!

2012-06-03 @ 13:56:11
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Karolina

Gud va fin du är på bilderna! Förstår att det inte är svårt att längta tillbaka till en sådan vacker kropp och utseende. Fortsätt kämpa på tjejen!

2012-06-03 @ 14:25:15
URL: http://akleian.blogg.se/
Sandra

Äter du aldrig pasta eller ris till maten ?

2012-06-03 @ 16:29:23
tillfriheten

Har sagt det förut men säger det igen: du har VERKLIGEN något att kämpa dej tillbaka till. Vackrare utseende än flickan på bilderna går inte att fina. Och så lycklig och frisk du ser ut att vara också! <3

2012-06-03 @ 17:39:03
URL: http://tillfriheten.blogg.se/
k a r i n

Ett år går fort. Minns att jag såg dig och tänkte på hur fin du var (är fortfarande såklart!). Bilder kan peppa mycket. Har en hel mapp med sådana :) KRAM!

2012-06-03 @ 17:40:31
URL: http://raindance.blogg.se/
Ida

Du har verkligen en målbild, och du kommer dit igen! Det tvivlar ja inte en sekund på:) så bra att du kan gå tillbaka och kolla på bilder från ett år tillbaka-och känna att du har varit där och du ska tillbaka igen! Det strålar verklgen från dig!



Sv; jo, visst är ja värd bostöd, varför ska känslorna jävlas med en så? Då får man försöka tänka om-tänka "rätt"!

Vattenmelon är mums nu, ja har aldrig lärt mig äta aprikoser, fast vet faktiskt inte varför?! Hmm, får kanske ge mig på att köpa hem det redan imån? Bäst med torkade eller färska?

Onödig shoppingperiod kan man väl få ha, kanske inte lägga alla pengarna på det då tanken och målet är en större storlek, men samtidigt, kläder behöver ma ju alltid :)

Har spenderat denna ute i blåsten och har dessutom gått fönsterna putsade. Måste säga att ja är rent imponerad av mig själv;) har du haft en bra dag? Jobb ikväll kanske?

Taggad för en ny vecka? Lets go :)

Stor kram till en skit bra tjej !!!

2012-06-03 @ 17:56:59
URL: http://skeptisk.blogg.se/
Matilda

Du är otroligt fin, glöm inte det.

2012-06-03 @ 21:35:26
URL: http://Jordgubbssaften.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0