Frågor

Misstänker att det kommer eka lite här de nästkommande dagarna! Ska försöka hinna med några inlägg, men så länge så får ni ösa på med frågor till mig istället. Och om ni inte har något ni undrar så kan ni väl slänga iväg en kommentar om vem du är och varför du läser min blogg?
 


Kommentarer
isa

SVAR; jag äter nån fruktmusli med röda bär.. från frebaco eller något sådant, kör alltid på deras muslis, det är ett säkert kort. Men nu vill jag köpa den med torkad frukt istället så jag vill min ska ta slut ;) haha!

fantastiskt vacker du är på sommarbilderna nedan. Ååh, snälla gå upp och kom tillbaka till det. vackra du! du är fin nu också men du vet vad jag menar. Man mår inte bra med så låg vikt och det syns.. stor kram finis

2012-06-20 @ 08:51:26
URL: http://cookiedough.spotlife.se
D

Vad jag har förstått så går du inte på någon behandling just nu eller har jag fel? Isåfall väger du dig hemma för att veta om du är på rätt väg eller väger du dig inte alls? Har du mycket kvar till din målvikt och hur äter du en dag utan jobb på ett ungefär? :)

2012-06-20 @ 20:03:05
isa

SV; hmm, jag har ett "grundmatschema" som jag äter efter och går efter när det gäller lunch/middag. Men alla andra måltider äter jag utökat. Dvs extra choklad, fil och musli på morgonen. Ja, jag är nog egentligen ingen exemplarisk ätare, mycket choklad och fika istället för mat ;) så jag försöker att inte få andra att ta efter mina beteende. haha. Jag är en livsnjutare

2012-06-20 @ 20:12:49
URL: http://cookiedough.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0