Golden Delicious

Precis suttit ute i regnet och pratat med en vän. Mina nyinköpta små gummistövlar kom med andra ord till användning på direkten. Traskade runt lite extra bland alla sniglar och vattenpölar – bara för att utnyttja dem till max lixom ;) Här är även en bild på den fina tröjan! Måste bara köpa ett par byxor som jag kan ha den till. Misstänker nämligen att den passar bättre till ett par jeans istället för till mjukisar.
Golden Delicious

Kvällsmaten blev iprincip samma som frullen. Förutom pålägget. Åt något som jag inte har ätit på år och dar. Nämligen leverpastej. Smaklökarna fick sig en nostalgitripp tillbaka till mina barndomsår. Har knappt ätit det sedan dess. Och ja, självklart åts det med smörgåsgurka, annars kan det bannemej kvitta! Dock brukar jag ha smörgåsgurka på mackan varje jäkla dag, fast då med skinka. Lovar att smörgåsgurka kommer bli en av mina cravings när jag blir gravid. Kan stå och äta det direkt ur glasburken redan nu ;) Haha.
Nu ska jag sätta på en film och sedan mysa ner mig bland alla mina gosedjur och kuddar i sängen och sova. Är förövrigt ledig i morgon. Så i morgonbitti ska jag baka färska frallor till frukost och lunchen blir en utmaningslunch. Fruktar den dock inte – är bara peppad. 


Kommentarer
The Daily Meals

Sv: Tyvärr inte fast det klart, för ehm... låt säga 50 000 i månaden kan jag börja på studs!

Haha, har ätit leverpastej ganska mycket det sista och jag vet att det är helgerån att äta det utan smörgåsgurka men jag har en känsla av att jag skulle äta ungefär fyra gurkbitar och sedan låta resten av burken bli stående i kylen! Kör därför på färsk gurka och nej, jag vet, det är inte alls samma sak ;')

2012-06-10 @ 23:45:25
URL: http://thedailymeals.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0