Kvällsjobb, igen

Gaaah va jag är mätt. Har tacos enda upp i hjärnan känns det som. Men det tackar nog kroppen mig för så småningom. Fyllde mitt skal med köttfärs, svamp, keso, bostongurka (grymmegott), tacosås, majs i stora lass, gurka, tomat och sallad. Mmmhmm! Och jag hoppas att den där tacosen ska ge mig en rejäl dos av energi också, för det blev nämligen jobb – trots att jag skulle vara ledig idag. (Blööh) Jobb från 17-01.00. Trippelsuck. Men som sagt. Tjänster och gentjänster och vill jag att någon ska hoppa in för mig någon gång så får jag faktiskt göra det för dem också. :)
Med tanke på att jag åt mat precis så kommer jag vara tvungen att ta med mig kvällsmaten till jobbet. Och det tycker inte Cissi om. Men så får det bli ibland. Man får göra det bästa av situationen och ta med sig något som går snabbt att få i sig. Har laddat upp med frukt, macka och skyr. Och hinner jag inte få i mig det på jobbet, ja då blir det till att äta taco-rester i natt ;)
Då checkar jag ut för dagen och önskar er en fin torsdagskväll 


Kommentarer
Anonym

Måste bara säga att du är så himla vacker och hoppas att du också kan se det! :) dessutom är du en grym förebild .,

Många kramar

2012-06-07 @ 18:30:58
Cecilia

Sv Anonym: Tack, vad du är snäll!! :) Va kul att höra. Hoppas du mår bra. :)

2012-06-08 @ 01:23:43
URL: http://vagenupp.blogg.se/
Dedde



Inte för att vara tjatig, men fasen vad

vacker och snygg du är !

2012-06-08 @ 17:52:32
URL: http://deds.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0