Lördag

Godmorgon! 
Var längesedan jag sova lika gott som inatt. Har verkligen fått sova ut – vilket jag tror var nödvändigt, med tanke på dagens aktiviteter. Först styr jag mot jobbet, för att sedan stressa hem och fixa iordning mig. Ikväll vankas det födelsedagsfirande följt av utgång(?!). Har dock inte bestämt mig om jag orkar/vill följa med ut. Men jag köpte biljett utufall att. Lika bra att ha alla dörrar öppna så jag inte ångrar mig. 

Nu har jag gjort frukost och slängt ihop en matlåda. Idag står kycklingspett och couscous på menyn. Har även med mig lite nödproviant till jobbet ifall tiden inte skulle räcka till för att få i sig hela matlådan. (Vilket jag inte tror att jag kommer ha. Det är som sagt lördag). Måste säga att det känns lite jobbigt att behöva kasta i sig maten på jobbet. Men what to do? :( Samtidigt som jobbet och jobbtiderna har fått mig på rätt spår igen så kan jag inte ignorera faktumet att det är lite jobbigt med stressen när det gäller tiden man har på sig att äta. Lite dumt, faktiskt. 

                                                                         Bild från igår
Nu ska jag äta lite frullekost och sedan beger jag mig. Hoppas ni får en härlig lördag. Puss & Kram!


Kommentarer
My

Måste bara säga att det är väldigt vackra bilder du tagit :D

Kram från My!

2012-06-16 @ 11:17:25
URL: http://tankarimy.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0