Mot mörkare tider

Trots utesluten snaps igår så vaknade jag ändå med dunkande huvudvärk. Knas. Så nu var ännu en midsommar förbi, och vet ni vad det betyder? Att nu går det mot mörkare tider igen. Sjukt deprimerande. Haha. Det blev iallafall en fin midsommar, trots regn. Vi hade satt upp ett partytält på altanen där alla fick plats. Och vi roande oss på bästa sätt med hjälp av "spelhålan" (vi är en barnslig släkt som älskar lekar), god mat, sång och trolleri så rörde regnet oss inte i ryggen. Dock lyckades det bli lite uppehåll och då passade vi på att ta en tur med båten. Premiär för i år :) Blir så satans trött av att åka båt bara! Det en enda lång vaggvisa och det är sällan jag kan hålla mig vaken på båtar – hur mycket det än guppar. 
 
Lite bilder från igår
 
Dagens startade med den traditionella silllunchen
Syskonskaran <3
Båttur till Dyrön
Grillmiddag
Bästa salladen
Stekt aubergine, tomat, fetaost, melon, haricots verts, senapsdressing och solrosfrön
Grilltallrik

Maten igår gick bra – trots sjukt knasiga tider. Middagen intogs väldigt sent och det är något jag inte är van vid. Men vet ni hur jag tänkte då? Att om resterande 24 personer klarar av att smälla i sig en rejäl middag så pass sent på kvällen, varför skulle inte jag klara av det då? Så jag åt och åt tills det tog stopp. Ibland finns det ingen hejd på mitt ätande när det är sådär riktigt god mat. 
Trots galet sen middag och trots galen matkoma så satt jag ändå och småplockade diverse gosaker under kvällen. Lite nötter, fruktsallad, bär och torkad frukt slank med gott samvete ner. Jag lär mig mycket av att titta på hur andra äter runt omkring mig. Varför ska jag ha dåligt samvete över något som i stort sätt alla gör? Om ni förstår vad jag menar. Kan dom så kan jag!
 
Hela tjocka släkten sov över här i natt. Så det är fortfarande fullt hus. Nu väntar en god frukost. Puss & Kram och hoppas att ni hade en finfin midsommar igår ni också. 


Kommentarer
ellen

låter som att du hade en finfin midsommar! bilden på dig och dina syskon var superfin! :)

2012-06-23 @ 11:18:04
URL: http://vindsvala.blogg.se
jen

det kan jag lova dig att det inte gör ett skit, jag är en riktig kvällsätare och käkar ofta en brakportion med t ex pasta och köttfärssås vid tio eller elva på kvällen. Proppmätt men inte rusar jag upp för det. Kroppen har ingen klocka :) Känner sjukt mycket igen mig dock i ovanstående inlägg, dum vana. Bra att du kommit till insikten. :)

2012-06-23 @ 21:24:53
URL: http://thejenna.blogg.se
jen

fick du min kommentar nu? :P

2012-06-23 @ 21:25:35
URL: http://thejenna.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0