Fotbollsdags

Precis vart och fikat med en efterlängtad vän som har bott i London alldeles för länge. Kul att ta igen lite snack :) Nu är jag hemma igen mellan varven för att få i mig lite mat. Bestämde mig nämligen för att vara lite social och åka ner och spana på fotbollen trots allt. (Kan ju faktiskt inte isolera mig från omvärlden helt).
Och hur gick det med utmaningslurren då? Fint. Faktiskt. Jag åt och tyckte att det var gott. Hoppas att jag fick i mig tillräckligt också. Det är ju så lätt att det blir lite för lite när man äter "ny" mat som man inte är van vid. Gillar som sagt inte att bli för mätt på mat jag inte är van vid. Någon annan som känner likadant? Ska iallafall se till att äta samma maträtt några dagar i sträck nu så att jag "känner mig hemma" med maten så ska det nog inte vara nåt problem sen :)
Kvällis
Just nu sitter jag och tuggar i mig två leverpastejsmackor samt det på fotot ovan. (Kesokvarg med färska, mosade jordgubbar, hallon, nötter, branflakes och dinkelpuffar + vaniljpulver) Nu är jag redo för att hejja på fotboll! Kollar ni matchen ikväll?


Kommentarer
Anonym

Sv: Kesomellisen är verkligen bäst! :)



Ditt mellis ser inte illa ut det heller, det låter riktigt gott! :)Vad bestod utmaningen av? :)



Kram på dig

2012-06-11 @ 23:38:59
Matilda

Åh, det såg inte helt fel ut. :) Hoppas allt är bra med dig! Kram

2012-06-12 @ 12:59:22
URL: http://jordgubbssaften.blogspot.com
Sara

Vad var det för utmaning till lunch? KRam

2012-06-12 @ 14:53:58
URL: http://rymdpojkar.blogg.se/
Ellen

Mums vad gott!! En liten fråga bara; äter du kvarg & keso lätt eller naturell? :) PUSS

2012-06-13 @ 19:45:39
URL: http://vindsvala.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0