Byxkaos

 

Dagens började bra, för att sedan dippa rejält – för att sedan bli en av de bästa dagarna på länge. Jag vaknade upp pigg och glad och ställde mig och gjorde frulle till mig och min syster. Dagens müsli som prydde min fil kan ha vart den godaste på evigheter. Utan tvekan! (Börjar även få dille på bananchips. Tipstips).

 

Dagen började som sagt riktigt fint med god mat i kistan. Men sedan kom det där återkommande problemet. Klädvalet. 99% av alla mina är byxor är undanstuvade i källaren för tillfället. (Snaaart hoppas jag kunna börja använda dem igen. Pepppepp) Och som ni förstår så måste den där 1%:aren tvättas ibland. And today was the day då de acceptabla brallorna låg i tvättmaskinen. Jaha, och nu då?, tänkte jag. Jag kan inte ha leggings, det var för kallt med kjol och mjukisbyxor kändes inte som ett alternativ idag.

 

Så hur löser jag problemet?

Trött och grinig ringer jag till mamma och frågar lite snällt med min ynkliga, söta, hjälplösa röst om inte hon vill åka med mig till Göteborg för lite byxshopping. Sagt och gjort. :) (Här hade jag egentligen velat slänga in en kärleksförklaring till min familj. De ställer upp i alla lägen, peppar, tröstar, lyssnar, ger råd och är allmänt bäst. Istället får jag springa och kramas lite med alla familjemedlemmar när jag har skrivit klart).

Jag tycker att det är så dumt att köpa jeans i det skedet jag är i nu. Mest med tanke på att jag snart kommer att växa ur dem och dels med tanke på att jag inte tycker om att visa mina tändstickor i tighta brallor. Så istället kom jag hem med tre par mönstrade byxor i sådant där tunnt härligt material ni vet :) Och det bästa av allt är att de har resår i midjan så jag köpte alla tre par i "rätt" storlek. Dvs den storlek jag brukar ha när mina spiror är spiror – och inte tändstickor. Vilken betyder att jag inte kommer växa ur dem. Så det var iiingen onödig shopping här inte ;)

 

Så nu har den där 1%:aren utökats lite och jag har lite mer alternativ att välja på. Känns bra. Efter många rundor i provrummen så började magarna kurra något ofantligt. Valet av lunch var inte speciellt svårt, faktiskt.

 

image description

Super Sushi

Ja, ni hör ju bara på namnet. "Super Sushi". Man gick inte därifrån med en kurrande mage om man säger så. Bitarna var i dubbla storleken jämfört med dem jag brukar äta här i Alingsås. Större, godare, mer fyllning, mer soppa och det bästa av allt – fyra gånger så mycket ingerfära. Trodde jag skulle brinna upp där för en stund. Trodde även jag skulle gå under jorden av matkoma dessutom. Men trots att dessa var dubbelt så stora än de jag brukar äta så betyder inte det att jag inte fick i mig allt. Man kan ju inte lämna sushi? Big no no. Dessutom så behövde jag energi för att prova byxor. För tro mig – det tar på krafterna.

image description
Ett av dagens inköp. Visst var det härliga färger?

Efter en dag fylld av shopping, god mat och bästa sällskapet så bänkar jag mig nu framför teven och tillåter mig själv att andas ut och ta det lugnt. Njuter även av att vara ledig idag för snart väntas det jobb i väldans många dagar i sträck. Men nu checkar jag ut. P&K


Kommentarer
Nettan

Såna där byxor köper jag också i mitt skede nu när jag börjar komma upp i vikt. Men vart köpte du dom där assnygga ju! :D

2012-06-13 @ 20:21:25
Ida

Banan chips är mumma!

Sicka härliga byxor! :) så bra med familj som ställer upp i alla lägen! Måste va guld värt! Men guld är oxå Du och Ditt kämpande! En riktig kämparinna :)



Vila o mumsa i dig massa gott ikväll tycker jag, många jobbdagar kräver mycket påtankning av energi :)



I mina ögon är Du en hjälte, Din egen hjälte!

Stor kram

2012-06-13 @ 20:30:30
URL: http://skeptisk.blogg.se/
Cecilia

Sv Nettan: Visst är det grymt med sådana brallor! Dessa köpte jag inne på H&M :)

2012-06-13 @ 20:54:51
URL: http://vagenupp.blogg.se/
clara

dom byxorna är så otroligt sköna! och snygga :D kram

2012-06-17 @ 21:46:29
Cecilia

Sv: Visst är dom goa!! :D

2012-06-17 @ 21:50:08
URL: http://vagenupp.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0