8 Juni

Det hade vart skönt att kunna säga "nu tar jag helg". Hade verkligen behövt vila upp mig lite då jag faktiskt har stängt i kiosken i en hel vecka irad. (Lite sömn) I vanliga fall brukar man inte stänga så många dagar i sträck men det blev lite knas i schemat denna veckan. Är åtminstånde ledig idag, så ikväll väntar fredagsmys med vännerna. Big time!
Hade massor att göra igår kväll. Fick inte en lugn stund. Så ja, kvällsmaten åkte ner i magen i all hast tyvärr. Men det viktigaste var faktiskt att jag tog mig tid att äta – trots att tiden inte ens fanns ;) Kompleterade med lite extra mycket nattamat när jag kom hem också. Dock blev det inga tacorester.. ;)
image description
Delar av min frullekost.
Filmjölk/kvarg, olika sorters melon, vindruvor, torkad frukt, dinkelpuffar/havreflakes samt blandade nötter

Mätt tjej som sitter i soffan nu. Var seriöst helt utsvulten när jag vaknade, trots att jag åt klockan två i natt. Så jag ordnade en lyxbrunch idag. Lite fredagslyx! Extra glad blev jag även när jag öppnade kylen och insåg att det fanns massor med gosaker från igår när mamma hade gäster här. Fruktsallad, gravad lax, bästa skinkan, gott bröd... mh!
Dagens to do:
– Sushi med mamma och syster. (Yäääääy)
– Vila, vila och vila. (Benen har beodrat mig till att sitta still idag)
– Soffhäng med vänner (Och varma mackor kanske?!)

Nu blir det dusch och sedan stan. P&K 



Kommentarer
The Daily Meals

Sv: Ja, det satt fint, brunch är ju det bästa som finns! :D

2012-06-08 @ 16:14:35
URL: http://thedailymeals.blogspot.com/
Helene

sv: Ofta glömmer jag det, att man faktiskt ska äta sig mätt. Men det är nog dels för att jag litar mer på hur stor/liten portionen är, än på min kropp...



Ja det är verkligen jättegott! Jag tänkte först köpa fullkornspasta, men kom sedan på att jag borde välja det jag gillar mest:)



Hur var sushin då?^^

2012-06-08 @ 20:53:40
URL: http://nystig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0