Footloose

Har svårt att hålla ögonen öppna. Det var nog tur att jag stannade hemma ikväll istället för att ta på mig klackskorna och dansa hela natten. Jag har sällan orken att gå ut och roa mig på kvällarna nu för tiden. Men den orken kommer väl så småningom den med får jag hoppas.
Istället har jag tillbringat kvällen framför teven med mamma, en bra film, tända ljus, alldeles för mycket Pepsi Max (kommer ångra mig inatt, igen) haha och lite gott att äta såklart. Blev dock mitt vanliga kvällsmål denna fredag. Variatioooon Cecilia, variatiooon. Fast jag väljer det för att det är gott och jag blir mätt, så jag ser ingen anledning till att "tvinga" mig till att variera.
Kollade föresten på Footloose. Riktigt bra film! (Se den) En sådan där film som man vet slutet på bara av att titta på fodralet. Haha. Sånt gillar vi!
Bra dag från början till slut. Mer sånt, tack!
I morgon ska jag sova ut. Riktigt, riktigt länge! Hoppas att ni har haft en bra fredagskväll där ute. 


Kommentarer
linnea

Jag har kört på samma mål också äldigt länge - särskitl svårt har jag haft att utmana mig med "godsaker" av den anledningen att jag är rädd för att bli hungirg men inte våga äta mer då jag ätit. Och att ligga och sova hungrig är något jag vägrar numera. Skriker anorexi Därför har jag börjat ta in små utmaningar - choklad, godis, glass - som "efterrätt" utöer mina vanliga mål. Som på kvällen har jag två kvällsmål; mjölk, smörgås, frukt, yoghurt med musli. Och på helgerna kan man lyxa till det med lite choklad utöver t.ex. Eller kanske ta en knäckemacka med yoghurt ist och glass till det! För att få in variation men försäkra sog om at inte riskera bli hungirg sen. För våra kroppar är ju inte riktigt i form, och det är därför jag behöveer mina kvällsmål till skillnad från t.ex. min syster som kan äta bara glassen. För mig skadar det inte m både och liksom! Tips om du känner att det begränsar variationen litegrann tänkte jag :) KRAM! <3

2012-03-24 @ 07:07:55
URL: http://linneahs.wordpress.com
camilla

vilken härlig dag det lät som du hade igår :D hoppas du fick sova skönt?:D



Hur mår duidag? några roligaplaner? kraamis

2012-03-24 @ 07:59:07
URL: http://resanupp.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0