Framsteg

Sitter helt utslagen i soffan efter middagen. Känns så underbart att verkligen kunna sätta sig ner och njuta av varenda jäkla tugga man tar!! Märker även en stor skillnad på mig nu jämfört med några veckor tillbaka. Nu kan jag faktiskt göra två saker samtidigt. ;) Dvs äta (+njuta) och prata med de runt bordet samtidigt. Förut satt jag i min bubbla och petade omkring i maten och var totalt okontaktbar vid middagsbordet. Annat är det nu. Nu deltar jag i samtalen och koncentrerar mig inte lika mycket på själva maten. (Förutom hur jäkla gott det är då) Middagar är mer än bara mat. Det är socialt och mysigt också :)
Verkar som att många premiär-grillade i helgen. Men vi höll oss till våra helg-traditioner och körde på en laxmiddag. Inte fy skam det heller vill jag lova er. Fast man hade ju kunnat grilla laxen och fått två flugor i en smäll. Tur att det är helg om en vecka igen ;)
Dagens middag blev i allafall; 1 laxfilé, sås, ungsbakad potatis, broccoli, sparris, rädisor + de där vanliga (men ack så goda) grönsakerna. Det satt som en smäck och nu är både jag och magen glada. Har föresten fått en dille på broccoli. Något som är väldigt gott är att steka broccolin i massa vitlök. Bara ett litet tips.
Kika in lite senare. För då har jag en roooolig nyhet att dela med mig av:D 


Kommentarer
isa

haha jaa, ihåliga harar är jättegott ;) vet inte varför ihålig choklad är så god.. speciellt om det är lindt eller annan lyx! unna dig nått gott ikväll, kram!

2012-03-25 @ 18:22:40
URL: http://cookiedough.blogaholic.se
Matilda

Lax måste vara en av de godaste maträtterna! Helt sjukt gott :D Ha en fin söndagskväll!

2012-03-25 @ 19:10:01
URL: http://jordgubbssaften.blogspot.com
Jen

Älskar också broccoli!! Men de är ju bra skit ;) får jag fråga vad dina föräldrar säger om läget?



2012-03-26 @ 21:42:43
URL: http://thejenna.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0