Grötfrulle

Klockan elva igår kväll kom jag på att jag hade glömt att förbereda gröten som jag skulle steka till frukost. Så det var bara att dra fram kastrullerna och sätta igång. Och glad är jag för det. Sitter och äter den stekta gröten just nu tillsammans med ett kanelstekt äpple. Många tummar upp från min sida! :) Dock var det lite pilligt att steka gröten. Så det slutade mest med att det blev geggamojja av allt.. Får nog steka på lite lägre värme nästa gång.
Ser kanske inte så frestande ut. Haha. Men det är smaken som räknas :)

Nu ska jag snart fixa iordning mig och sen träffa en vän. Blir även en sväng på stan för att köpa ett par bra skor att jobba i. Converse i all ära. Men min rygg kommer att tacka mig för ett par rejäla skor känner jag.
Vi hörs senare. 


Kommentarer
Jen

Aldrig provat stekt gröt däremot älskar jag kall gröt med keso och banan med kanel samt att jag kokar den med kanel, kardemumma och sötningsmedel. Ibland knäcker jag ner en äggvita eller kokar på smaksatt te vatten. Testa vet jag :) tror stekningen är lättare om man skär upp i bitar och sen steker i smör. Kan tänka mig det är gott med keso och kanelstekt äpple.



Vad gör du idag?

Ps kollade i genom några av dina bilder på face, wow! Kämpa för en sundare kropp för jäklar vilken amazon du är då!! Ps. Varför är det lättare att se och säga det till andra? Jag menar hade jag varit du hade jag kanske tänkt och sagt likadant till mig?! Åh morr!



Lite lustigt att du träffat min bror ;)

2012-03-27 @ 12:02:23
URL: http://thejenna.blogg.se/
Evelina

ströbröd! då håller det ihop sig bättre :)

2012-03-27 @ 15:24:05
URL: http://truthbetoold.blogspot.com
karin

Det är lite svårt att steka den, men man får se till att den blir "stabbig" när man kokar den. Havregrynsgröt är svårt, bättre med rågflingsgröt :)

2012-03-27 @ 15:39:34
URL: http://raindance.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0