Tavuk sis

Då välkomnar jag helgen med vidöppna armar. Ska jobba med företaget i morgon, men det känns inte riktigt som "jobb" på samma sätt. Skulle egentligen ha slutat efter sex idag, men alla barn blev hämtade tidigt och då kände jag lixom inte att det fanns någon vits för mig att vara kvar ;) Så blev hyfsat tidig hemgång för mig också!
Har precis fått i mig lite mellis och nu väntar en bra film med pappa. Som sagt, är det helg så är det. ;) Vet ni vad jag funderar på att göra i helgen också? Äta på restaurang. Bara för att tänja på gränserna lite. Och bara för att jag är så förbannat sugen på en speciell maträtt också. Haha. Tavuk sis. Grillspett, god sås och ris/bulgur. Det där riset man får är gudomligt. Nu undrar ni hur ris kan smaka så olika. Men det kan det (!!). Tro mig.
Bild från när jag åt Tavuk Sis förra gången. På tooook för längesedan.
Hur har maten gått för mig idag då? Skit. Faktiskt. Dock har inte vart tankar som har spökat. Inte det minsta. Bara tiderna och jobbet som stökar till det hela tiden. En tanke slog mig även idag föresten. Det kanske hade vart bra att inte jobba lika mycket under ett tag så jag verkligen kan ägna mig åt mig. Fast hade nog blivit för rastlös och jag är ju faktiskt redan "ledig" en dag i veckan. Men kan inte neka att det hade vart både bra och skönt.
Dock får jag alltid i mig en rejäl frukost. Det är A och O för mig. Jag fungerar inte utan ett stadigt första mål. Så det är alltid något. Och kvällsmålet blir också alltid rejält och bra. Nåväl.. nu har jag iallafall tre dagar som jag ska ta tillvara på. Ska se till att laga riktigt goda middagar och se till att få i mig alla mål trots att det är helg.
Hörs lite senare ikväll och glöm heller inte frågestunden som ni hittar här


Kommentarer
linnea

Hur ser en typisk matdag ut för dig? Vad äter du på ett ungefär en dag? :)

2012-03-08 @ 17:50:07
URL: http://linneahs.wordpress.com
Anonym

Du måste se till att få tiderna att fungera, det är det här kommer låta hårt men det är ingen ursäkt och utan tillräckligt med mat så blir du inte frisk. Du får se till att packa ner matlådor och snacks i väskan. Du måste tänka om och göra rätt även fast de inte varit tankarna som spökat. Kram! <3

2012-03-08 @ 18:42:34
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Johanna

Sv: precis, de är oftast någonting som spökar i bakgrunden bara att det inte är lika tydligt att det är ätstörningen vissa gånger.

Jag vet att det är jätte svårt men kroppen skiter fullständigt i vilka tider du äter på bara det är regelbundet, den känner inte av om du äter middagen en timme senare eller tidigare än vanligt men det är sådant du måste träna på. Men det går!

Hahah, det är bara att babbla på. Jag finns här ifall du vill bolla tankar. Kram! <3

2012-03-08 @ 19:18:17
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0