Köttfärslimpa

Efter frukost bar det av till en sjö min en fin vän. Där hamnade vi i solskenet och pratade ett bra tag innan det bar av in till stan för ännu mer mys på trappan. Äntligen kan man använda vårjackan utan att frysa. Och äntligen kan man känna lite hopp om att sommaren faktiskt kommer snart :D
Vid fyratiden bar det av hemåt för att få lite mat i magen. Köttfärslimpan blev mer än godkänd vill jag lova. Tycker dock att det är lite svårt att veta vad som är en normalportion när det gäller mat man inte är van vid. Men jag såg till att lyssna på magen och låta den avgöra hur mycket som behövdes. Blev mer än mätt, så för lite blev det i allafall inte! Potatis, lite sås, morötter och ärtor blev tillbehören. (Och tomat och svamp då)
Nu har jag nyss kommit in från en fotopromenix och sitter och tuggar i mig ett päron. Ska ner till hemmakväll och hyra film med mamsen snart. Kommer gå och dreggla över deras godishyllor också...wow. Får se om jag hamnar hemma ikväll eller om det blir lite utgång. Känner jag mig själv så blir det inte det sistnämnda i allafall.. haha. Som sagt, vart är min ork? Men har i allafall träffat alla vänner hela dagen, så behöver nog inte ha så dåligt samvete över att spendera kvällen hemma med mamma istället. :) Äta något gott, kolla film och bara ta det lugnt...sounds good!
Vad ska ni sysselsätta er med denna fredag tro? 


Kommentarer
Johanna

Det låter som du haft en jätte mysig fredag! <3

2012-03-23 @ 19:11:56
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
karin

Sv: Men åh det är ju så mysigt att virka och sticka :) Och det är så mysigt när trappan vid ån blir full av folk.. då vet man att det är vår! :) Hoppas du får en mysig fredagskväll. KRAM

2012-03-23 @ 19:21:20
URL: http://raindance.blogg.se/
Johanna

SV: hahah eller hur, jag öser verkligen på med vaniljsås.. To die for!<3

2012-03-23 @ 20:23:28
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Ellen

Om jag förstått rätt så är du duktig på att fotografera och jobbar inom de också? Hade du kunnat skriva lite mer om det? Är nyfiken på dig hihi :)

2012-03-23 @ 20:25:22
URL: http://ellenkiara.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0