Säkra kort

Variation i all ära, men i slutändan är det ändå alltid mina "vanliga" måltider som vinner. De är säkra kort! Älskar att sitta länge vid frukostbordet och bara ta det lugnt. Så vad passar egentligen bättre då än en liten "plock-frulle". Något annat positivt är att jag aldrig kommer börja tidigare än halv tio på det nya jobbet. Och det innebär ju att jag har tiden att göra sådana här lyxiga frukostar varje morgon. Hallelujah! :D

Dagens frukost+en apelsin

Tycker det är så otroligt viktigt att det man äter även ser gott ut. Därför pyntar jag alltid mina mackor med massa färgglada grönsaker. Färgterapi, sa vi va? ;) Har ni någon "standardfrukost" som ni oftast äter? Eller är ni lite bättre på att variera er jämför med mig?
Två knäcke med sallad/keso+tomat och sallad/skinka+gurka

Nu är jag mätt och belåten och redo för en dag fylld med jobb. Sov föresten inte alls gott i natt heller. Legat vaken och kollat på mina självlysande stjärnor i taket nästan hela natten. Haha. Så kan det gå..
Vad har ni för planer för dagen tro? :)


Kommentarer
ellen

jag äter ALLTID gröt + en macka. gröt mättar verkligen länge och är supergott tillsammans med hallon, kanel och sojamjölk! :)

2012-03-29 @ 16:34:07
URL: http://ellenkiara.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0