Friday

Då välkomnar jag helgen med öppna armar. Trots att jag bara har jobbat korta pass varje dag så är det ändå mycket ny informations som ska tas in. Men allt gick finemang idag. Blir bättre för var dag :)
Middagen har nu hamnat där den hör hemma. Eftersom det alltid är så stressigt på jobbet så hinner jag inte känna att jag är hungrig och det resulterar till panik-hunger när jag väl kommer hem. Men jag hade lyxen att komma hem till ett dukat middagsbord även idag, tur det!
Jag bestämde mig för att ta en långpromenad nu efter middagen. Men jag hejdade mig. Istället sitter jag i soffan och kollar på top model. För vet ni? Jag var inte det minsta sugen på att gå ut och gå egentligen. Jag har redan promenerat en gång idag och hade jag gått ut en gång till så hade det vart röstens val och inte mitt. Det gäller att kunna skilja på de olika viljorna. Och idag vann den starkaste!! (Dvs the real me) För jag är starkare än rösten, det vet jag och det fick jag bevisat för mig själv ännu en gång nu.
Här vaknar jag upp varje morgon och det första jag ser när jag vaknar är mina två studentklänningar.
Det ger mig lite extra pepp på morgonkvisten. Sådant behövs!

Egentligen brukar fredagar innebära ett möte med vågen för min del. Men på senaste tiden har jag känt att jag helt enkelt inte bryr mig om siffrorna. Förstår ni hur skönt det är? Så idag valde jag att hoppa över det där mötet helt enkelt.
Planerna inför kvällen är lite osäkra. Men något spännande ska jag se till att hitta på. :) Men först – sova middag. :D Hur ser er fredag ut?


Kommentarer
Jen

Lilla going :) du är kämpe! Jag gillar inte heller vågen. Du har helt rätt i det med maten! Jag har också svårt för två lagade mål i'm dagen, och äter mest på kvällen man varför inte liksom? Ska ju inte vara en pina att äta :) däremot är jag tyvärr mästare på att kompensera..



Vad hände i helgen annars?



Kramen

2012-03-30 @ 17:15:39
URL: http://thejenna.blogg.se/
Johanna

Liten fråga bara, bor du hemma? :)har ingen aning om hur gammal du är heller ? haha :) kram! <3

2012-03-30 @ 20:45:09
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
ida

Keep going! Du är en riktig kämpe (säger man kanske kämparinna när det är en kvinna??;) ), har följt din blogg ett tag nu (dock utan att lämna avtryck - dags för det idag :P) och kan inte annat än att impoeras av dig! Du är på rätt spår, på rätt väg, konstigt nog blir jag (som inte känner dig det minsta) stolt över dig som valde bort promenad - valde bort den inre rösten. Aktiva val för en framåt, gör en stärkt. Gah, vad ja svamlar.. Vad jag vill ha sagt är att DU ÄR BRA SOM TUSAN!



Jag tror på dig (och du är en jäkel på det där med foto!!:)). Önskar dig en fridfull fredagskväll!

2012-03-30 @ 21:08:03
URL: http://skeptisk.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0