11 Maj

Folk klagar på att ungdomar blir odrägliga när de dricker alkohol. Men vuxna... ja, de är tamejtusan hundra gånger värre. Vet inte hur många odrägligt fulla människor det var inne hos oss igår kväll på jobbet. Vi hade konstant kö mellan halv elva och tolv – bestående av otrevliga, snorkiga, ölluktande människor som alla var över 40. Mycket att göra med andra ord.
Det kom även in två stycken fyra minuter innan vi stängde och ville ha 150 grammare. "Det dröjer, för vi har inga klara. Går det bra med 90 grammare?," frågar vi. "Nej, vi väntar gääärna på att 150 g blir klara", säger dem. SUCK – var väl allt vi kände. Haha.
Var inte hemma förens väldigt sent i natt som ni kanske förstår. Somnade kring tre-snåret men var pigg som en mört vid nio. Skumt. Men nu är jag ledig hela helgen. All tid att sova ikapp mig!
Nu har jag nyss ätit frukost och nu väntar disk, tvätt och städning av mitt rum. Mindre roligt, men nödvändigt. Sedan blir det en tripp till Götet för att äta god mat samt för lite shopping. Det var ett litet tag sedan jag tog reda på om jag får belöningsshoppa eller ej. Samtidigt som jag vill ha koll så bryr jag mig faktiskt inte om siffrorna ett skvatt. Känns nästan skönare att inte veta. Men någon gång ska man väl face the fierce för den delen också. Men icke idag!!
Bjussar på en liten sommarbild på mig – bara för att det regnar idag.

Vad har ni för planer i helgen? 


Kommentarer
Karolina

Åå gud så fin bild på dig! Hoppas du ser hur fin du var, du är fin nu oxå men obeskrivligt snygg som frisk! Skulle dö för att vara sådär söt, mihii

2012-05-11 @ 19:11:36
URL: http://akleian.blogg.se/
linnea

Vansinnigt vacker!

2012-05-12 @ 07:24:07
URL: http://linneahs.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0