24 Maj

Försöker dra på ett leende på läpparna idag, trots att det inte riktigt är äkta. Ont i magen av en för stor frukost, men kan åtminstånde glädja mig åt att den var god – och nödvändig. Det känns som att allt har gått för bra den sista tiden och nu kommer det där bakslaget man kan känna efter ett tag "när allt har gått för bra." (Om ni förstår). Det är dock inget bakslag iform av nu-ger-jag-upp-tankar. Det är bakslag i form av känslor som jag inte kan sätta ord på. Irriterande känslor, som kan gå och ta sig någonstans(!!)
Det var någon mer än jag som var hungrig

Har sällskap här hemma hela dagen, och tur är väl det. Annars hade jag klättrat på väggarna av rastlöshet varvat med stunder under täcket pga orkeslöshet. Upp och ner, ner och upp. Men nu ska jag sluta klaga, för jag vet att det blir bättre :) Det är helt enkelt bara till att acceptera trötthetskänslorna ibland. Man måste tillåta sig själv att må dåligt ibland.
Nu ska jag ner en runda till stan och sedan bär det av hemmåt igen för en god lunch. Kanske ska passa på att få lite färg på min likbleka kropp också. Ser levande död ut förtillfället. Inte så smickrande. Ska även försöka hitta lite sommarkläder på stan. Sommarkläder som jag vågar bära i dagsläget. Känner att jeansen börjar bli lite varma nu förstår ni..
Vad har ni för planer idag? Kramen


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0