29 Maj

Godmorgon, och tack för svaren på förra inlägget. Känner mig lite lugnare nu. Kroppen är smart – så det verkar bara som jag behöver lyssna på den så sköter sig resten av sig självt.
Känns som det är måndag idag förövrigt, men det beror nog på att jag var ledig igår. Men idag vankas det kvällsjobb. Innan dess ska jag signera sjuttio tavlor. Hann med en del tavlor igår, men det är fortfarande många kvar. Snygga som tusan blev de i allafall :) Nu ska jag bara leverera dem till alla som har beställt också!
En liten del av frullen

Jag är så förbannat glad över att jag alltid har sovmorgon. Tycker om att ligga och dra mig på morgonen, ta en varm dusch och sedan sätta sig med en tidning och äta frukost i sisådär en timma. Idag blev det två mackor med skinka/keso/färsk basilika från min lilla odling, keso/kvarg-röra med frukt och vaniljpulver samt en liten fruktsallad brevid. Alldeles perfekt.
Sitter och funderar på vad jag ska äta till lunch idag. Ska nämligen äta själv idag – och då kan jag passa på att äta sådant som resterande i familjen inte är så förtjusta i. Haha. Nåväl, får åka till affären och hitta något gott lite senare. :)
Nu ska jag sätta mig och få skrivkramp. 


Kommentarer
Ida

Kul att du fick så många tavlor sålda, är verklige inte dåligt för att haft vernisage för första gången! :)



Kommit på någon god mat än?

Vad är favorit rätten? Om du bortser från biffar ;)

Har du ngt bra bröd recept som du ka tipsa om? Nybakat till frukost är himelriket;) får ta o handla hem lite så ja kan lyda till det för mig ;)



Ha det allra bäst o ha det bra på jobbet!

Stor kram till dig!!!

2012-05-29 @ 12:58:39
URL: http://skeptisk.blogg.se/
isa

SVAR; tack för dina kloka tips och dina frukostförslag. nu gillar jag dock inte banan så det kanske inte är något för mig ;) men jag känner mig iaf redo att variera mig mer. Vågar det tror jag :) hihi. Är så pepp på allt. livet! sommaren! utmaningar!



angående ditt förra inlägg så ger ND den där känslan att man vet att det är ND man går upp av, inte mat. Det är rätt skönt. man vet vad man ska ta bort. Men vill du inte gå upp av nd så gör på med det du gör så kan du fundera på vad som ska tas bort när du närmar dig målet. Det är inget du ska tänka på nu! låter det vettigt? :) kramkram

2012-05-29 @ 14:42:32
URL: http://cookiedough.spotlife.se
Saga

Sv: Okej jag förstår. Strongt av dig! Jag hejar på dig :)



Ha det fint!

2012-05-29 @ 15:10:44
URL: http://wanttobehappy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0