30 Maj

Inte många sekunders sömn för mig i natt. Drömde mardrömmar och kallsvettades om vartannat. Usch och fy. Skönt att jag är ledig idag så jag kan ladda om ordentligt. Jobbet igår gick förövrigt hur bra som helst. Hade faktiskt en riktigt, riktigt rolig kväll på jobbet :) Det är viktigt att man trivs med de man jobbar med – vilket jag också gör. Man blir som en liten familj där i kiosken. Man är på varandra konstant där inne. Så det är viktigt att man inte jobbar med något stolpskott.
Nåja, har i allafall vaknat i vanlig ordning, gått upp – ätit frukost i form av två frallor, keso/kvargröra toppat med mandlar och kokos samt fruktsallad och nu har jag precis städat mina syskons rum. Har nämligen använt de rummen som garderob de senaste halvåret ;) Men idag blir familjen fulländad igen då båda syskonen flyttar hem över sommaren, så jag var tvungen att städa upp efter mig så de kan komma in i deras rum. Haha. Kommer kännas konstigt att ha fullt hus här hemma igen. Men ack så kul!
Har blivit en fröken fräken

Jag ska snart pallra mig ner mot stan för *truummvirveell* sushilunch. Och i eftermiddag ska jag på lite studentfirande hos en familjevän. Mycket god mat idag med andra ord! Och känner jag min syster rätt så kommer hon vilja ha räkor ikväll dessutom. Lär inte lägga mig med kurrande mage ikväll iallafall.
Ha en finfin dag 


Kommentarer
Linnéa

Kan ju erkänna att jag är smått avundsjuk på dina fräknar. Det är så galet fint!

2012-05-30 @ 17:33:24
URL: http://linneajoha.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0