Halmstad - Skummeslöv - Alingsås

Hej mina hjärtegull! Tyvärr hinner jag inte skriva så mycket idag, och inte i morgon heller. Kan börja med att säga att måendet idag ser betydligt mer lovande ut än igår. Känner mig faktiskt riktigt glöad och nöjd idag :)
Snart blir det jobb fram till i eftermiddag. Sedan hem, packa väskan och sedan åker jag till Halmstad med familjen – för att sedan åka vidare till Skummeslöv i morgon. (Vettefan vad det är för ställe) haha
Min bror har nämligen dragit med mig på en rolig sak ikväll. Först samlas sisådär 1500 studenter och äter, dricker och har det gott i solen. Sedan beger sig alla åt deras studentkår för att lyssna på Maskinen som spelar där. Kommer bli awsome tror jag!! :)
Morgondagen blir nog dock inte lika grym, tyvärr ;) Släktkalas väntar! Ett sådant där släktkalas då det kommer både kusiner, pysslingar, sysslingar och allt tusan vad det heter. Kommer knappt känna någon, så kommer mest umgås med familjen. Släktkalas ligger inte högt upp på min lista förstår ni. Får hoppas att vi får massa gott att äta i allafall. Det ryktades om buffé – inte mig emot!
Där har ni mina helgplaner – och en förklaring till varför det kommer eka tomt på ord här ett tag. Ni får gärna passa på att fråga något, om det nu är något ni undrar vill säga ;)


Kommentarer
Ida

Va kul att följa med bror, låter som upplagt för en mkt bra kväll! Njut ordentligt! Njut lite åt mig oxå, att bara komma bort lite o få göra vad "alls andra" gör, och att du då dessutom får tid med bror din-guld :)

Släktkalas är inte en favorit här heller, de är väl de positiva med att ha skilda föräldrar. Pappa o hans sida av släkten har ja noll kontakt med, o på mammas sida är de mormor (som ja tyvärr bara träffar ett par ggr om året), o det är bara en av tre morbror-familjer som mamma egentligen har kontat med, så släktkalas i min släkt betyder numera; mamma, hennes man, mina tre småsyslon, mormor o eventuellt är ena morbrorn o hans fru med. Jag kan tycka att DET är jobbigt. Att du ska gå på en riktig släktträff kan ja verkligen förstå känns halvkul!

Men, en del saker får man göra bara-och efter ett par timmar är det över, då försöket ja tänka när de är ngt jobbigt!



Sv; ja, nog är de typiskt att det alltid ska krångla när man verkligen bestämt sig för ngt! Men igår kom de som de skulle sp nu ska det funka, tyvärr (ironin flöööööööödar;)) missade ja sparris soppan i onsdags, hii.

Min balkong är faktiskt mkt mysig, ja söker hela tiden inspiration t att göra både den o lgh mysigare! Fantasin är rätt frånvarande dock, men ibland dyker den upp o ja planterar en blomma eller ngt. Haha



Hoppas du får en så bra helg det bara är möjligt, håll hårt i säkerhetsbältet o åk med i bergodalbanans skiftningar! Du är på rätt spår! Stor kram

2012-05-25 @ 15:30:39
URL: http://skeptisk.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0