Risifrutti á la sommar

Dagens frukost var en fröjd för smaklökarna. I morses valde jag att variera min frukost ännu en gång, i hopp om att det skulle bli gott den här gången. Dock valde jag bort kvargplättarna och provade något annat istället. Och för att inte bli besviken ännu en gång så hade jag kvar delar av mina vanliga frukost också, utifall att ;)
Ekologiskt vaniljpulver

Bestämde mig för att göra hemmagjord risifrutti till frukost i morses. Så klockan nio bar det av till mataffären för att inhandla både det ena och det andra till frullen. För har jag bestämt att jag ska äta något – då ska jag tamej tusan äta det med! Så det var bara att pallra sig iväg, och det ångrar jag inte en sekund.
Hemmagjord risifrutti á la sommar

How to dooo:
Blanda kvarg, naturell keso, vaniljpulver och kanel. Blanda sedan ner ett gäng varma jordgubbar. Mosa lite, rör om, ät och njuuuuut!
Det smakade som en sommardröm, fast bättre. Man kan även göra en nyttigare variant av Ris á la malta på detta sättet och det ska jag prova i morgon var tanken. Då är det helt enkelt bara att byta ut jordgubbarna mot några apelsinklyftor och violá.
Mackorna, såklart!

Självklart fick standardmackorna sin plats på frukostbordet även den här morgonen. Men jag ger mig själv en tumme upp för att jag faktiskt har börjat variera mig lite när det gäller frukosten. Och när resultatet blev så gott som det blev idag så tror jag bannemej att jag ska börja variera mig lite oftare. Finns ju så mycket gott man kan göra!!
Vad åt ni till frukost denna morgon?


Kommentarer
k a r i n

Mums! Att blanda kall kokt bulgur med kesella och vaniljpulver är annars väldigt gott.. mer "riktigt" risifrutti :)

2012-05-16 @ 16:47:32
URL: http://raindance.blogg.se/
Ida

Spännande med nya grejer, och variation och utmaningar är fina grejer det :)



Sv; gårdagens lunch blev halvkul men god. Kesomix (med snöig keso-fått Pippi på det-och lite grööööönt i), på rågbröd ala väldigt grova! Då ja hade bråttom o saknade indpiratio så fick de bli som det blev, gott va det iaf :)

Skönt att det iaf går åt rätt håll, framåt o uppåt i vikt för dig. Även om det går sakta så är ju det viktigaste att du faktiskt går upp och inte tappar mer i vikt! Din kropp mår bättre och bättre ju mer du lyckas gå upp, som du vet tär det hemskt på den att vaa så pass underviktig, det är så bra att du kämpar på. Och tänk så underbart när du kan bära upp de nyinköpta kläderna :)

DU ÄR BRA!

2012-05-16 @ 18:09:52
URL: http://skeptisk.blogg.se/
Jen

Vad äter du för mackor, någon favorit? :) gott med egen frutti! Kan tänka mig de är gott med min favorit yoghurt med, Arlas vanilj. Mhmmm. Vad mat är gott ;)

2012-05-16 @ 18:21:23
URL: http://thejenna.blogg.se/
Saga

Åh risifruttin lät ju jättegod, ska definitivt testas!! :)

Kram

2012-05-17 @ 20:45:57
URL: http://wanttobehappy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0