Saftpaus

Så här tillbringar jag min eftermiddag. Ett glas med iskall jordgubssaft, filtar och sol. Om jag känner mig själv rätt så blir det även en liten power nap. Ska jobba kväll idag, så jag har faktiskt all rätt att ta en liten sovstund.
Blev även en god middag ute i solskenet med mamma förut. Maten smakar konstigt nog bättre när den äts utomhus – speciellt grillad mat. Var och handlade förut och köpte flintastek som vi ska grilla i morgon. Hoppas att vädret blir lika fint som idag bara. :) Flintastek, tzatsiki, bakad potatis och majskolv. (Längtar redan tills i morgon).


Ser inte fel ut va?

Ska försöka få lite sol på min bleka kropp också hade jag tänkt. Är inte den som gillar att sola, men i dagsläget är det behövligt – tro mig. Haha. Brukar föredra att ligga i skuggan eller guppa i havet. Men en och annan fräken (säger man så?!) har även ploppat upp på näsan. Ett tecken på att jag har fått liite färg ändå ;)
Hoppas ni har en mysig dag ute i solen/på jobbet, eller vad ni nu har för er. 


Kommentarer
Anonym

Det finns inget bättre än grillad mat, feelingen också! Wonderful :)

Sv: åå eller hur!

2012-05-03 @ 16:25:30
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
ellen

sv: dra dit då? nu är min biljett bokad!! :D

2012-05-03 @ 20:54:32
URL: http://ellenkiara.blogspot.com
Jen

Fick du mitt medd på face? :)

2012-05-04 @ 13:43:22
URL: http://thejenna.blogg.se/
isa

åh. saft! det var inte igår man drack det ;) härligt att du fått färg. jag kan konstatera att jag har alla möjligheter att bli niggaaaah i sommar, ledig och balle liksom ;) det är målet med sommaren. och ja, nå målvikten med :) kram!

2012-05-04 @ 14:35:35
URL: http://cookiedough.spotlife.se
Amanda

Hejsan! Gud vilken bra blogg du har! Har en liten fråga till dig angående din rosa balklänning som du hade på din bal. Satt inne på weheartit och hittade din vackra klänning och undrar vart du har köpt den? Ska själv ha bal i juni och skulle bli hur glad som helst ifall du skickade mail till mig eller svarade på frågan för alla klänningar jag hittar är inte alls fina och klänningen du hade var en dröm klänning! Skulle bli jätte glad! Din blogg är grym också så den kommer jag fortsätta att läsa! Tack på förhand! Kram!

2012-05-04 @ 15:03:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0