Tisdagstrött

Det står inte mycket på dagens schema idag, förutom jobb senare ikväll. Jag mår lite konstigt idag. En sådan där jobbig ensamhets-känsla har börjat krypa sig på. Och det är inte bara när jag är själv som denna känslan infinner sig, utan även när jag är omringad av folk så kan den smyga sig på. Väldigt frustrerande, faktiskt!
Har inte allt för mycket vettigt att komma med denna morgon. Kan dock meddela att jag har planerat att äta en väldans god lunch i form av räkwok. Har mina "dille-perioder" och för tillfället består den av räkor och champinjoner. ;) Ska improvisera lite, brukar bli godast då.
Längtar tills det kommer plommon på detta trädet. Åh!
Nu ska jag rycka upp mig, ta en lång dusch och sedan bege mig mot stan för att köpa lite nödvändigheter. Blir kanske en liten fika också – om jag orkar. Kommer bli en lååång power nap idag känner jag. Vad har ni för tisdagsplaner? 


Kommentarer
Ida

Ensamhets känslan känns igen, allt för väl! Hualigen! Hur går det med planerna på att gå och prata med någon? Blir det ngt mer än bara tankar om att kanske....? Låter inte som en dum ide faktiskt! Ibland behöver man bara få hävs ur sig allt till någon, få hjälp att vända, vrida o kanske förstå vad det är son händer inuti en, eller kanske bara någon som faktiskt lyssnar?



Va rädd om dig, du är värd det!

2012-05-08 @ 15:30:45
URL: http://skeptisk.blogg.se/
Jen

Åh plommon är så gott! En favorit på sommaren, och jordgubbar!! Känner mig också Konstig idag, fast mer pms-ig och molloken. Har två frågor, vad är det för ovanor du gör när du äter och äter du lunch och middag? Lagad mat? Isf hur kom du in i det? Jag gör det ibland men svårt att göra det på en daglig basis liksom.



Svara om du vill! :)

2012-05-08 @ 17:09:31
URL: http://thejenna.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0