Tonfisklasagne

I did it again! Dvs ännu en j*vligt god middag, samt att jag varierade mig. Och den här gången kan jag meddela er att resultatet blev något utav det bästa jag har ätit på länge. Det är när jag är själv hemma som jag verkligen vågar ta ut svängarna, prova nya saker, äta mer, exprimentera i köket osv. Många tror att man kanske lättare fuskar eller liknande när man äter själv. Men i mitt fall är det faktiskt tvärt om, konstigt nog.
Dagens middag blev en tonfisklasagne toppad med keso. Det låter faktiskt inget vidare med tonfisklasagne. Men tro mig kära ni. Jag kom till mathimmlen där för en stund. Har alltid älskat lasagne, men det är också en sådan där sak som jag inte har ätit på gud-vet-hur-länge. Så idag var det dags, trots att det kanske inte var den "klassiska" varianten så var det ju fortfarande en lasagne ;)
Innan ugnen
Ready to eat!

Nu är matkistan välfylld för några timmar framåt ska ni veta. Kommer utan tvekan att göra denna maträtten snart igen. Det går ju att variera lasagne väldigt mycket också. Olika kryddningar, fyllningar och allt vad man kan göra. Nästa gång blir det nog med qournfärs istället för tonfisk tror jag allt. Vill ni ha recept så är det bara att hojta!

Nu ska jag städa, tvätta och rensa ut i skåpen här hemma. Något måste man roa sig med när man är ensam hemma, inte sant ? ;) 


Kommentarer
tillfriheten

om du vill kan jag skicka mitt namn i ett mail så kan du kolla på facebook? Vill inte lägga ut någon bild på bloggen.

2012-05-19 @ 15:24:29
URL: http://tillfriheten.blogg.se/
tillfriheten

2012-05-19 @ 15:56:07
URL: http://t
tillfriheten

Sådär nu är mailet skickat:)

2012-05-19 @ 15:56:26
URL: http://tillfriheten.blogg.se/
Saga

Recept tack!! :)

2012-05-19 @ 16:07:54
URL: http://wanttobehappy.blogg.se/
Karolina

Ojojoj vad gott det såg ut! Är det som vanlig lasagne fast med tonfisk istället för köttfärs och keso istället för ost? Såg i alla fall smaskens ut!

Hallon och saltlakrits glassen var supergod kan jag meddela, den tycker jag absolut du ska testa!

Vad hittar du på idag? Kram på dig fina tjej

2012-05-19 @ 16:09:21
URL: http://akleian.blogg.se/
Anonym

haha himla massa tonfisk i den här bloggen!

Sv: de är så underbart att blicka tillbaka och se hur långt man kommit! Kram

2012-05-19 @ 16:32:01
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Linnéa

Det ser gott ut!

Men lasagne med aubergine istället för lasagneplattor brukar väl ändå kallas moussaka? Eller är jag helt ute och cyklar? ;)

2012-05-21 @ 21:58:57
URL: http://linneajoha.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0