Pepp

Återfunnen energi. En god natts sömns kan verkligen göra mycket. Gick och la mig i tid igår, något som inte har hänt på länge. Kvällen igår spenderades här hemma framför teven med en och annan räkmacka i magen. Har föresten börjat se det här med min viktuppgång som ett "roligt projekt". Låter kanske dumt, men det gäller att leta positiva saker i det hela.
Jag menar, det finns ju faktiskt inget som helst negativt med min viktuppgång i dagsläget. Kroppen kommer se sundare ut, måendet bättre, jag får tillbaka energin, jag kommer kunna bära upp mina kläder, jag kan sitta på en stol i mer än fem minuter innan jag får träsmak i baken, jag kan börja träna och jag kommer även kunna fylla ut mina fina (rosa) BH:ar igen. haha. Hela den här resan känns mer hanterbar för var dag som går. Det är på nåt sett kul att se hur kroppen kan utvecklas till det positiva med hjälp av god mat. :) Det känns inte så skrämmande när man faktiskt punktar upp och ser hur mycket positivt en viktuppgång medför.
Nyduschad och morgontrött
Känner mig lite peppad idag som ni märker. Ingen söndagspepp här inte! :) Nu har jag nyss ätit en god omelettfrulle. Omelett, två goda mackor och en apelsin slank ner fint i magen denna morgon.
Snart ska jag och en vän bege oss mot en stor marknad i närheten av Göteborg. Solen skiner och vi ska dunka härlig sommarmusik i bilen ner. WhoopWhoop! 


Kommentarer
Ida

Låter kanon, så kan du gå tillbaka till just detta inlägget när de känns tungt!



Ha en alldeles underbar dag! Och hoppas du njöt ordentligt av goda räkorna imån! Kram

2012-05-13 @ 14:01:58
URL: http://skeptisk.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0